Offentlig transport i Kocaeli vil blive påbegyndt HES-koden

Offentlig transport i Kocaeli vil blive påbegyndt HES-koden
Offentlig transport i Kocaeli vil blive påbegyndt HES-koden

Som en del af kampen mod Covid-19-epidemien forbereder Kocaeli Metropolitan Municipality en ny ansøgning. I denne sammenhæng introduceres Kocaeli Karta HEPP-kodefunktion, der bruges i offentlig transport i Kocaeli. I denne sammenhæng fortsætter testene med HEPP-tjenesten fra sundhedsministeriet. Efter godkendelse fra ministeriet får offentlige transportkøretøjer HES-forespørgsel.

KOCAELİ KART HEPP-ANSØGNING, DER SKAL INTEGRERES


Kampen mod Covid-19-epidemien, som påvirker hele verden, fortsætter. Kocaeli Metropolitan Municipality forbereder en ny applikation til at overvinde epidemien med mindst mulig skade og reducere risikoen for transmission i overensstemmelse hermed for at identificere og isolere mennesker, der er i kontakt med personer, der er diagnosticeret med sygdommen. Som en del af undersøgelsen vil applikationen "Life Fit Home", udarbejdet af sundhedsministeriet for epidemien, blive integreret i Kocaeli-kortet, der bruges i offentlig transport i Kocaeli.

ANSØGNING STARTER SNART

Kocaeli Metropolitan Kommune tog handling efter cirkulæret fra Indenrigsministeriets generaldirektorat for provinsadministration dateret 29.09.2020 og nummereret 15993 om "HEPP-kodeforespørgsel i offentlig offentlig transport". Transportation Department, Information Technologies Department og Kent Kart A.Ş., entreprenøren af ​​elektroniske / smarte rejsekortsystemer, der betjener Kocaeli. Undersøgelserne fortsætter af myndighederne. Værkerne, der fortsætter med fuld hastighed i overensstemmelse med cirkulærets indhold, er slut. Ombordstigning på offentlig transport med HES-kode starter meget snart.

GENERELT UDGIVET

I overensstemmelse med cirkulæret vil den nødvendige integration blive foretaget mellem de elektroniske / smarte rejsekortsystemer, der er skræddersyet til personen til brug i byens offentlige transportbiler (bus, metro, metrobus osv.) Og sundhedsministeriet Hayat Eve Sığar (HES) -applikationen.

Overtrædelse vil blive rapporteret til guvernør og distriktsguvernør

Når undersøgelsen er afsluttet, vil personlige rejsekort til borgere, der er diagnosticeret med Covid19-sygdommen, eller som er i kontakt, automatisk blive suspenderet i isolationsperioden. Selvom han blev informeret om, at han skulle være isoleret på grund af at blive diagnosticeret med eller have en kontakt med Covid19, vil oplysningerne om personer, der opdages at bruge køretøjer til offentlig transport, deles med guvernørskabet eller distriktsguvernørskabet via indenrigsministeriet (elektronisk via e-interne anliggender) for at anvende de nødvendige administrative sanktioner og om nødvendigt indgive en strafferetlig klage.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar