Offentlige transportkøretøjer fornyes i Şanlıurfa

Offentlige transportkøretøjer fornyes i Şanlıurfa
Offentlige transportkøretøjer fornyes i Şanlıurfa

Şanlıurfa Metropolitan Municipality gav de slidte og høje kilometer køretøjer i Belsan A, Ş og erstattede dem med nye.


Şanlıurfa Metropolitan Municipality har udskiftet 226 af de 155 køretøjer, de købte sidste år mod et lejeafgift med en ny nul kilometer 2021-model, hvilket forlængede køretøjernes levetid og sparer vedligeholdelses-, reparations- og andre omkostninger.

Şanlıurfa Metropolitan Municipality fortsætter med at bringe Şanlıurfa ind med sine innovative tilgange inden for rammerne af teknologiske og besparelsesforanstaltninger. I denne sammenhæng blev 226 ud af 155 køretøjer købt i januar sidste år revideret og erstattet med nye køretøjer til BELSAN AŞ.

I en tale om kampagneprogrammet til fleanlıurfa Metropolitan Kommune, borgmester Zeynel Abidin Beyazgül, sagde vi: "Vi købte nye køretøjer og gav vores brugte køretøjer, og derudover modtog vi nogle øvre penge. Held og lykke for vores Şanlıurfa."

Understreger, at en sådan ændring blev foretaget ved at drage fordel af flådebatten, fortsatte Şanlıurfa Metropolitan Kommunes borgmester Zeynel Abidin Beyazgül sin tale som følger.

”Igen vil jeg gerne takke mine holdkammerater for deres indsats her. De lavede en god handel, jeg kan også udtrykke, at denne forretning er en handel, begge sider er tilfredse med denne situation. Şanlıurfa var modtageren af ​​denne situation. Vi skiftede begge vores brugte køretøjer, købte nye og fik betalt for dem. ''

På den anden side ønsker Mahmut Odabaşı, formand for bestyrelsen for Automotive Company, at aftalen skal være lykkebringende og lykkebringende for Şanlıurfa, og jeg lykønsker borgmesteren i Metropolitan Municipality og ønsker de nye køretøjer at være lykkebringende for Şanlıurfa. ''

Borgmester Beyazgül, Metropolitan Kommunes næstformand for Rådet Ahmet Kaytan, Metropolitan Kommunes vicegeneralsekretær Ferit Dağdeviren, BELSAN A.Ş. Bestyrelsesmedlem Ahmet Başak, BELSAN A.Ş Generaldirektør Levend Çelik og den tekniske delegation deltog i overdragelsesceremonien i BELSAN AŞ Garage. .

Med den nye flåde på 155 køretøjer, der sluttede sig til BELSAN AŞ., Blev udgiftsposter som et års vedligeholdelse og reparation, kilometertal, dækvedligeholdelse, reparation af stærkt beskadigede køretøjer gemt. Derudover købte nye køretøjer merværdi til virksomheden. Forlængelsen af ​​markedsværdien af ​​de nye køretøjer, der blev givet og erstattet med de gamle, blev leveret.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer