Offentlige transportkøretøjer i Kayseri blev desinficeret 35 tusind 721 gange

Offentlige transportkøretøjer i Kayseri desinficeret 35 tusind 721 gange
Offentlige transportkøretøjer i Kayseri desinficeret 35 tusind 721 gange

Borgmester i Kayseri Metropolitan Municipality Dr. Memduh Büyükkılıç, der sagde, at de lægger stor vægt på hygiejne i offentlig transport, sagde: ”Vores offentlige transportbiler til byen blev underkastet desinficeringsproces 12 tusind 500 gange ved hjælp af 35 tusind 721 liter desinfektionsmiddel. Jernbanestationer og busstoppesteder blev desinficeret 4 tusind 128 gange, ”sagde han.


Büyükkılıç-præsident sagde i en erklæring, at nye typer områder mod hele verden under indflydelse af coronavirus-virus set i Tyrkiet fra den 11. marts erklærede, at de har spillet en afgørende kamp siden.

Borgmester Büyükkılıç erklærede, at Metropolitan Kommune under pandemiprocessen kæmpede for at dække alle provinsgrænserne, og at distriktskommunerne blev tilbudt enhver mulighed, inklusive økonomisk støtte, og erklærede, at de handlede med den tro, at "en total kamp med virussen vil bringe succes"

Borgmester Büyükkılıç mindede om, at desinficeringsprocesser for beboelses- og servicearealer, der i vid udstrækning bruges af borgere, udføres inden for en bestemt plan uden afbrydelse, og erklærede, at de lægger stor vægt på offentlig transport i denne sammenhæng og gav følgende oplysninger:

”Det er utvivlsomt vigtigt at desinficere de offentlige transportbiler, der bruges af vores titusinder af borgere hver dag. Som jeg altid gentager som læge, er hygiejne sammen med maske og afstand den vigtigste forsigtighedsfaktor i bekæmpelsen af ​​pandemier. Vi lægger stor vægt på dette, mens vi leverer transporttjenester. Indtil i dag er vores køretøjer desinficeret i alt 26 tusind 35 gange, hvoraf 721 tusind er busser. Til alle disse processer blev der anvendt 12 liter desinfektionsmiddel. Ud over køretøjer til offentlig transport desinficerer vi jernbanesystemstationer og busstoppesteder på en planlagt måde. 500 tusind 4 stationer og stop er blevet mere hygiejniske over for vira og bakterier "

Borgmester Büyükkılıç påpegede, at foruden alle disse er individuelle foranstaltninger meget vigtige og påpegede, at emnet for at observere maske- og afstandsreglen er i personens vilje.

Borgmester Büyükkılıç ringede til dem, der bruger offentlig transport, "At tage personlige forholdsregler af hver enkelt er den mest effektive måde at beskytte mod coronavirus på.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar