Organiserede industriområder mødes cykelveje i Ankara

Organiserede industriområder mødes cykelveje i Ankara
Organiserede industriområder mødes cykelveje i Ankara

'Cykelvejsprojektet', som borgmester i Ankara Metropolitan Kommune, Mansur Yavaş, holder mest af, blandt alternativ bytransport, bliver mere udbredt for hver dag der går. Metropolitan Kommune, der åbnede den første cykelsti mellem Anıtpark-Beşevler Junction, samler nu Organized Industrial Zones (OIZ) med cykelstier efter mange universiteter. For at tilskynde industrielle medarbejdere til at bruge cykler blev en 3-kilometer cykelsti færdiggjort i Anadolu Organized Industrial Zone.


Ankara Metropolitan Kommunes borgmester Mansur Yavaş fortsætter med at bringe cykelstier over hele hovedstaden.

"Cykelvejsprojektet", som præsident Yavaş sigter mod at popularisere blandt alternativ bytransport, udvides dag for dag. Efter at have afsluttet den første fase af det 9 kilometer lange cykelsti-projekt, der består af 53,6 etaper, ved at afslutte Anıtpark-Beşevler Junction, bringer borgmester Yavaş nu de Organiserede Industrielle Zoner (OIZ) til cykelstier.

Organiserede industrielle zoner mødes med den blå vej efter universiteter

Efter Anıtpark-Beşevler Junction byggede Metropolitan Municipality cykelstierne på Başkent University Bağlıca Campus og Gazi og Turkish Aeronautical Association University og afsluttede den første cykelsti i Anadolu Organised Industrial Zone og satte den i drift.

Det sigter også mod at forhindre miljøforurening med den 3 kilometer lange cykelsti, der er bygget for at tilskynde medarbejdere til at bruge cykler i industriområderne. Et andet mål med cykelsti-projektet, som blev afsluttet på kort tid af Institut for Videnskab, er at lette OSB-medarbejdernes adgang til stationen, som hovedsagelig leverer transport til regionen med tog.

De, der så, at der blev bygget en cykelsti til OIZ efter år, er forbløffede

Mens forhandlinger med universiteter på den ene side og andre organiserede industriområder i byen på den anden, udtrykte OSB-medarbejdere, der på kort tid blev overrasket over Metropolitan Kommunes opførelse af cykelstier, deres tilfredshed med følgende ord:

  • Hijri Kaplan: ”Jeg arbejder i miljøreguleringen af ​​Anadolu Organized Industrial Zone. Jeg kunne godt lide Bicycle Path Project. Det har været en meget vellykket ansøgning. Jeg vil gerne takke Metropolitan Municipality for at overveje dette projekt. "
  • Mehmet Uslu: ”Jeg er en servicedriver i OSB. Det var en meget flot applikation. Begge dem, der gør deres hænder sunde. Takket være ham er vores præsident Mansur også interesseret i organiserede industriområder. Selv vores asfalt plejede at være meget dårlig. Vi kunne ikke gå på vejene, selv vores køretøjer blev beskadiget. Vores veje er også forbedret. Nu er der bygget en cykelsti. De, der kommer med motor eller cykel, bruger den vej. Det var smukt. Vi takker dig. "
  • Özden Yüksel: ”Denne applikation har været meget god. Det er meget godt at opmuntre brugen af ​​cykler i organiserede industriområder. Køretøjsbrug reduceres, miljøforurening reduceres. Det bliver også lettere for de arbejdere, der arbejder her, at nå togstationen. "

sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer