Ovacık Plateau har været den nye favorit blandt paragliding elskere

Ovacık Plateau har været den nye favorit blandt paragliding elskere
Ovacık Plateau har været den nye favorit blandt paragliding elskere

Beliggende i Beypazarı Üreğil District, er Ovacık Plateau med en højde på 450 meter blevet den nye favorit blandt paragliding elskere. Borgmesteren i Metropolitan Kommune, Mansur Yavaş, gjorde atleterne glade ved at bygge paragliding-banen med op- og ned ad vejen på plateauet. Ikke kun adrenalinet fra hovedstadens mange provinser i Tyrkiet viser intens interesse for paragliding-entusiaster.


Mansur Yavaş, borgmester i Ankara Metropolitan Municipality, fortsætter med at støtte sport og atleter.

Borgmester Yavaş byggede paragliding-landingsbanen med op- og ned ad Beypazarı Üreğil Mahallesi Ovacık Plateau, som begyndte at være blandt de populære steder for paragliding atleter og tilbød det til tjeneste for sportselskere.

BAŞKENT VIL VÆRE ET MÆRKE I PARAGLIDING

Ovacık Plateau, som har en tilstrækkelig højde til paragliding-flyvninger og målkonkurrencer, er på vej til at blive et brand ved at blive anerkendt i natur- og sportsturisme.

Mange luftfartsklubber viser stor interesse for plateauet, som er paragliders mødested. Distriktet Üreğil, som blev berømt på kort tid, efter at atleterne opdagede Ovacık Plateau i en højde af 450 meter, beskrives som et af de mest egnede centre til paragliding takket være sydvinden.

TAK TIL PRÆSIDENTEN SLOW

Üreğil Mahallesi Muhtar Mustafa Ayanoğlu, der tog den første flyvning med atleterne, henledte opmærksomheden på, at adrenalinentusiasterne, der lavede denne sport, først opdagede området og sagde: ”Efter at have formidlet situationen til vores Metropolitan borgmester, Mr. Mansur Yavaş, tog han sig personligt af ham. Han skånede ikke os for hans hjælp. Vi vil gerne takke vores borgmester, Mr. Mansur, og Department of Science Affairs i Metropolitan Municipality. De bragte et dejligt paragliding spor til vores kvarter, ”sagde han.

Med paragliding ikke kun i hovedstadsområdet i Beypazarı Tyrkiet, idet han bemærkede, at atleter begyndte at få anerkendelse generelt, udtrykte sine tanker med følgende ord:

 Mustafa Çelik (Turkish Aeronautical Association Ankara Sportive Wind Aviation Club President): “Faldskærmsområde; Det er et af de sjældne steder, vi kan se med dets placering, højde, natur, damme og naturlige skønheder i den historiske silkevej. Vi vil gerne takke vores borgmester Mansur og vores leder for deres støtte. "

"VI Fandt i Tyrkiet deres ALBA"

Tarık Demir, en af ​​de atleter, der henledte opmærksomheden på vigtigheden af ​​placering for paragliding, sagde, ”Jeg har været interesseret i paragliding i mange år. Vi har lavet fly mange steder i landet og i udlandet. Vi ledte efter en alternativ bakke med en sydvind. Beypazarı Üreğil er virkelig en meget speciel region. Vi fandt dette sted for Tyrkiet, som Alba kan sige, ”sagde han.

Understreger, at de havde vanskeligheder med at nå Ovacık Plateau før, men sagde, at transportproblemerne blev elimineret af Metropolitan Kommunes opførelse af veje og spor, sagde Demir, ”Vi afholder en festival med rekorddeltagelse her i maj. Vi planlægger at arrangere konkurrencer i fremtiden. Han udtrykte sin tilfredshed med sine ord, "Vi vil gerne takke vores overhoved, distriktsguvernør og storbyborgmester Mr. Mansur Yavaş".

Orkut Baysal erklærede, at der mellem Beypazarı og Kızılcahamam også er flyvevej for gribbe, at han har været en paragliding pilot i 6 år og sagde, “Dette er et meget specielt område. Gribens flyrute mellem Beypazarı og Kızılcahamam. For paragliders, når det vender mod de sydlige skråninger, får dette sted sol meget tidligt. "Det er et praktisk sted, at termiske flyvninger udføres her, selv om vinteren, da det konstant opvarmes om dagen."


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar