Pandemiske tiltag øget i EGO-busser

Pandemiske tiltag øget i EGO-busser
Pandemiske tiltag øget i EGO-busser

Den gennemsigtige kabineapplikation, der er iværksat af Ankara Metropolitan Municipality for at beskytte både borgers og chaufførers sundhed i offentlige transportkøretøjer, implementeres i EGO-busser efter taxa, minibus og C-pladevogn. Gennemsigtige procedurer til montering af kabiner blev indledt for 450 EGO-busser, der betjener hele byen.


Ankara Metropolitan Kommunes mobilisering til bekæmpelse af coronavirusepidemien fortsætter i fuld fart.

Den gennemsigtige panelapplikation, der blev initieret af Metropolitan Kommunes borgmester Mansur Yavaş for at beskytte de erhvervsdrivendes og borgernes sundhed, implementeres i EGO-busser efter taxaer, minibusser og servicevogne på C-plader.

Gennemsigtig kabineanvendelse i EGO-busser

Mens Metropolitan Kommune øger foranstaltningerne til hygiejne og regler for social afstand i offentlige transportbiler, er det til formål at minimere kontakten mellem passageren og føreren så meget som muligt takket være det gennemsigtige panel, der er placeret i førersektionen i de 450 busser, der tilhører EGO.

Udtryk for, at de sigter mod at beskytte både borgernes og chaufførernes sundhed med den gennemsigtige kabineapplikation, der vil blive anvendt på 50 busser om dagen, indtil samlingsprocessen er afsluttet, gav EGO-vicegeneraldirektør Zafer Tekbudak følgende oplysninger:

”Som EGO's generaldirektorat har vi haft mange ansøgninger indtil i dag. Først startede vi med distributionen af ​​desinfektionsmidler og masker. Med beslutningen truffet af Ankara Provincial General Hygiene Board, anbragte vi klistermærker (klistermærker), der beskriver den sociale afstand til busserne. Endelig er gennemsigtig kabinkonstruktion startet. Vi planlægger at lave en gennemsigtig kabineansøgning til vores tusind 450 køretøjer. Vi vil gennemføre denne proces på en hurtig tid. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer