Gebze parkeringsplads med flere etager bliver borgernes valg

Gebze parkeringsplads med flere etager bliver borgernes valg
Gebze parkeringsplads med flere etager bliver borgernes valg

Gebze Multi-Storey Parkering, som blev taget i brug af Kocaeli Metropolitan Municipality, er fortsat vært for borgere. Parkeringspladsen tilbyder 7/24 service i Gebze og bruges ofte af borgerne med sine smarte funktioner. Parkeringspladsen, der overvåges hvert sekund med 57 kameraer, ligger i centrum af Gebze.

FREMSTILLET MED DEN SENESTE TEKNOLOGI


Gebze parkeringshus med flere etager, taget i brug af Metropolitan Municipality, er distriktets første smarte parkeringsplads. Den smarte parkeringsplads, der overvåges sekund for sekund med sit nummerpladesaflæsningssystem, elbilopladningsenhed, handicapparkeringsområde og i alt 57 kameraer, gør det muligt for borgere at forlade deres køretøjer let til de øverste etager med 2 forskellige elevatorer til højre og venstre. Gebze-parkeringspladsen, der er bygget med den nyeste teknologi og er blevet et anlæg, hvor borgere let kan parkere deres biler på hver etage, giver sikkerhed med kameraer hele dagen.

TILMELDERSYSTEMET ER OGSÅ TILGÆNGELIG

Parkeringspladsen, der drives af TransportationPark, har også et abonnementsystem. Borgerne er mere tilfredse ved at nedsætte de gebyrer, der betales med abonnentsystemet. Borgere, der er medlemmer af abonnentsystemet, kan bruge systemet som deres egen parkeringsplads ved at komme ind og ud med deres køretøjer, når de vil.

"EN STOR BONUS FOR FOLKET HER"

Borgeren ved navn Çetin Kültür, der bruger parkeringspladsen, sagde: ”Opførelsen af ​​parkeringspladsen i Gebze centrum var en stor velsignelse for folket her. Må Allah være tilfreds med den, der gør det. Forleden forstod folk værdien af ​​dette. Da den var fuld, købte han køretøjer meget mere end parkeringspladsens kapacitet. Vi sætter vores køretøj. 700-800 biler blev holdt her. Mit køretøj er her. Jeg abonnerer månedligt. Det opfyldte det store behov. “Vi vil gerne takke Kocaeli Metropolitan Municipality for dens service”.

"EN PIRIL PIRIL PARKERING HVER SIDE"

Mustafa Sedefoğlu sagde, ”Før denne parkeringsplads blev etableret, kunne vi næsten ikke finde et sted at parkere vores køretøjer. En sådan stor parkeringsplads var nødvendig i hjertet af basaren. Det var et meget nyttigt arbejde. Vi takker vores Metropolitan. Hver etage er en mousserende parkeringsplads. Jeg håber, det fortsætter sådan. Det var en stor bekvemmelighed for gravide kvinder ”. En borger ved navn Ömer Yıldırım sagde: ”Jeg vil gerne takke vores transportpark og Kocaeli Metropolitan Municipality for parkeringspladsens bidrag til vores miljø. På grund af den centrale placering af parkeringspladsen og dens nærhed til basaren var Gebze et distrikt i udvikling, så vi havde problemer med at finde et sted. Det var en fantastisk mulighed for at have en så stor etagers parkeringsplads i denne henseende. Vi er meget tilfredse. Heldigvis er sådan en ting blevet gjort. Jeg har brugt det i 4 måneder. Hvis det sker, vil vi fortsætte videre ”.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar