Hallucinatory Peyote Cactus fanget ved Esendere Customs Gate

Hallucinatory Peyote Cactus fanget ved Esendere Customs Gate
Hallucinatory Peyote Cactus fanget ved Esendere Customs Gate

I operationen, der blev udført ved Esendere Customs Gate i Iran, blev der beslaglagt 113 kg "peyote-kaktus", der forårsagede hallucinationer på grund af den "mescaline" forbindelse, der findes naturligt i den.


Esendere fra Customs Gate under en rutinemæssig fortoldning af en lastbilchauffør, der kom ind i Tyrkiet på udstillet mistænkelig adfærd, blev rettet mod køretøjets røntgen scanning.

Chaufføren, der ønskede at losse nogle pakker fra køretøjet, inden scanningen blev blokeret. Kasserne, hvor der blev opdaget mistænkelig tæthed i røntgenscanningen, og den narkotiske detektorhund reagerede, blev åbnet.

Mens det blev fundet, at der var 113 planter med 1530 kg i æskerne, blev det bestemt, at disse planter var "peyotekaktusen", som blev dyrket i Sydamerika og forårsagede hallucinationer på grund af "mescaline" -forbindelsen, der blev fundet naturligt.

Lægemiddeladvarsel blev påvist i analysen af ​​prøven opnået fra planterne med testindretningen.

Mens køretøjet blev beslaglagt, blev føreren tilbageholdt.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer