Borgmester Zeybek informerede minister Karaismailoğlu om AFRAY-projektet

Borgmester Zeybek informerede minister Karaismailoğlu om AFRAY-projektet
Borgmester Zeybek informerede minister Karaismailoğlu om AFRAY-projektet

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, der kom til Afyonkarahisar for en række besøg og kontakter, besøgte kommunen.


Afyonkarahisar-guvernør Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar AK-stedfortrædere Veysel Eroğlu, İbrahim Yurdunuseven, MHP Afyonkarahisar-stedfortræder Mehmet Taytak, TCDD-generaldirektør Ali İhsan Uygun, AK-provinsens formand Hüseyin Ceylan Uluçay, formand for generalforsamlingens formand Burhanettin Çoban, AK-partiets centrale distriktsformand Ziya Coşkun Karadeniz, formand for ungdomsafdeling Ethem Karahan, DDY-regiondirektør Adem Sivri og ministeriets bureaukrater fulgte mødet.

Løbende og planlagte investeringer blev drøftet

Under besøget udtrykte borgmester Zeybek sin glæde for at være vært for transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu i kommunen. Borgmester Zeybek takkede ham for hans støtte til minister Karaismailoğlu om AFRAY-projektet, som vil yde et stort bidrag til bytransport. Borgmester Zeybek, der forklarede fremskridtene i projektet, udvekslede også synspunkter om PTT- og telekommunikationsbygningerne på Zafer Square.

Borgmester Zeybek sagde en erklæring om besøget, ”Vi informerede vores minister om de projekter, vi vil udføre i vores by. De gav udtryk for, at de ville støtte os som ministeriet. Vi vil gøre vores bedste for at bringe vores smukke by Afyonkarahisar til et bedre punkt. Alt er til Afyonkarahisar ”.

"CITY OF HEROES AFYONKARAHİSAR"

Transport- og infrastrukturminister, Adil Karaismailoğlu, ønskede borgmester Mehmet Zeybek fortsættelsen af ​​sit vellykkede arbejde og erklærede, at de ville give al slags støtte som ministeriet. Han udtrykte sin store glæde over at besøge Afyonkarahisar, heltenes by, og transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu sagde: "Vores eneste drøm på denne vej, som vi satte os for med målet om en holistisk udvikling for Afyon, er at efterlade værdifulde værker til fremtidige generationer."

Borgmester Zeybek præsenterede et skakssæt og et bøntæppe lavet af filt til minister Karaismailoğlu for at fejre besøget. Minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu underskrev æresbogen for Afyonkarahisar Kommune til minde om besøget.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer