Prisoverrækkelse afholdt for FIFA 2020 e-sports turnering

Prisoverrækkelse afholdt for FIFA 2020 e-sports turnering
Prisoverrækkelse afholdt for FIFA 2020 e-sports turnering

Der blev afholdt en prisoverrækkelse for FIFA 19 E-Sports Tournament, som blev gennemført i samarbejde med Gaziantep Metropolitan Municipality og Gaziantep University Electronic Sports Community for at gøre det muligt for unge at udføre deres sociale aktiviteter i processen med en ny type Coronavirus (Kovid-2020) med beskyttende og forebyggende foranstaltninger.


"Forretningsvenlig by" med forståelse af bevægelsen Tyrkiet fortsætter med at arbejde Gaziantep fra centrum af sportsaktiviteterne Metropolitan Municipality, Gaziantep University, der støtter samfundssamarbejde i FIFA, som blev organiseret i 2020 E-Sports Turnering Metropolitan Municipality for konkurrenter sikrer succes ved at tage grader i 455 personer holdt en prisoverrækkelse i formandskabet. Ved ceremonien blev en bærbar computer givet til Mehmet Can Özyurt, 1. Ali Keskin og 2. Furkan Küneş, der tog talerstolen på 3. pladsen.

KONKURRENTER, DER GÅR TIL GRADEN, TALTE OM TURNERINGEN

Mehmet Can Özyurt, der tog førstepladsen i turneringen, henledte opmærksomheden på det faktum, at han var vidne til en meget behagelig organisation og sagde: ”Underskrivelsen af ​​en sådan begivenhed gjorde os lykkelige af Gaziantep Metropolitan Municipality. Jeg har elsket e-sport så længe jeg kan huske. "Denne slags konkurrencer har faktisk en særlig betydning ved at holde unge mennesker og børn væk fra dårlige vaner."

Ali Keskin, den anden, sagde, at han deltog i begivenheden fra Şanlıurfa og sagde, ”Turneringen var meget god. Deltagelse var også intens. Organiseret turnering har bestemt et meget specielt sted for både Gaziantep, Tyrkiet, ”sagde han.

Furkan Küneş, som kom på tredjeplads med sin præstation, sagde, at turneringen var meget konkurrencedygtig og sagde: ”Der var en intens deltagelse i turneringen. Jeg vil gerne takke alle, der har bidraget til organisationen. Jeg kan sige, at turneringen har været meget produktiv for de unge. Jeg ønsker, at denne slags begivenheder skal fortsætte. Der er meget gode talenter i E-Spor. Disse talenter afsløres også i sådanne turneringer. "

Efter prisoverrækkelsen tog Fatma Şahin, borgmester i Metropolitan Municipality, et billede med de konkurrenter, der fik grader i turneringen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar