Professionelt kompetencecertifikat kan nu udstedes på 6 forskellige sprog

Professionelt kompetencecertifikat kan nu udstedes på 6 forskellige sprog
Professionelt kompetencecertifikat kan nu udstedes på 6 forskellige sprog

Zehra Zümrüt Selçuk, minister for familie-, arbejdsmarkeds- og socialtjenester, meddelte, at erhvervsuddannelsen nu kan udstedes på 6 forskellige sprog.


Påmindelse om, at erhvervsuddannelsescertifikaterne, der er blevet kvalificerede for kvalificeret og certificeret arbejdsstyrke i arbejdslivet og har international akkreditering, kan udstedes på tyrkisk og engelsk på to sprog siden 2019, sagde minister Selçuk, at vores borgere har gjort det lettere for jobsøgning i udlandet.

Stor bekvemmelighed for dem, der ønsker at arbejde i udlandet

Under bemærkning af, at erhvervskvalifikationscertifikater nu kan udstedes på tyrkisk-engelsk, tyrkisk-tysk, tyrkisk-fransk, tyrkisk-spansk, tyrkisk-russisk og tyrkisk-arabisk, efter medarbejderes præference, sagde minister Selçuk, ”Vores borgere, der er ansat i udenlandske projekter, og virksomheder skal modtage edsvorne oversættelsestjenester til deres dokumenter. gjort obligatorisk. Vores erhvervsuddannelsesmyndighed har gennemført de nødvendige undersøgelser for at forhindre denne borgeres klage. "Takket være denne applikation, vi har implementeret, fjerner vi omkostningerne til oversættelse og notarisering af vores borgere, der ønsker at arbejde i udlandet."

Ministrene Selcuk, Tyrkiet Kvalifikationsramme Den europæiske kvalifikationsramme og der henvises til inden for rammerne af regulerede eksamensbeviser og erhvervsmæssige kvalifikationscertifikater, betragtes som verdens førende understreget, at det i flere lande, herunder EU-lande.

Erhvervsuddannelse omdannet til et visum

Under henvisning til det faktum, at erhvervsuddannelsen, der kan udstedes på 6 sprog, er et første i verden, delte minister Selçuk følgende oplysninger:

”Professionelle kompetencecertifikater kan ikke efterlignes takket være sikkerhedsforanstaltninger med hologram og firkantet stregkode. Det blev også designet i overensstemmelse med internationale normer og akkrediteringsstandarder. Med denne praksis har vi taget et vigtigt skridt i den frie bevægelighed for vores lands kvalificerede og certificerede arbejdsstyrke i verden. Med andre ord, dette nye format, som vi bragte til Professional Competence Certificate, er blevet visum for vores borgere, der ønsker at arbejde i udlandet. "

Så; En stor bekvemmelighed blev leveret for 1 million 250 tusind borgere, der har faglige kompetencebeviser for at arbejde i udlandet.sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar