Projektet til at forbinde Eskişehir-industrien til havne starter

Projektet til at forbinde Eskişehir-industrien til havne starter
Projektet til at forbinde Eskişehir-industrien til havne starter

Projektet, der udføres af ministeriet for transport og infrastruktur og vil forbinde Eskişehir-industrien til havnene, starter mandag den 19. oktober.


Nedtællingen startede i begyndelsen af ​​projektet, der betragtes som et vendepunkt i Eskişehirs industri og eksport. Projektets startceremoni, der afholdes mandag den 19. oktober, afholdes med deltagelse af guvernøren i Eskişehir, medlemmer af TCDD Transportation Board, ESO's bestyrelse, Arkas CEO, bestyrelse og industriister. Programmet i Hasanbey Logistics Village om morgenen fortsætter med underskriftsceremonien i Eskişehir Chamber of Industry.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar