Projektet med flytning af fast affald med jernbane i Manisa er nærmet sig

Projektet med flytning af fast affald med jernbane i Manisa er nærmet sig
Projektet med flytning af fast affald med jernbane i Manisa er nærmet sig

Ertuğrul Yıldırım, vicegeneralsekretær for Manisa Metropolitan Municipality, diskuterede de sidste trin i Manisa Metropolitan Municipality's projekt om transport af fast affald med jernbane med et besøg hos Regional Directorate of State Railways.


Ertuğrul Yıldırım, vicegeneralsekretær for Manisa Metropolitan Municipality, besøgte TCDD Regional Directorate. Yıldırım besøgte TCDD 3. regionale vicedirektør Ergün Yurtçu på sit kontor og evaluerede den nyeste situation i Manisa Metropolitan Municipality i projektet med transport af husholdningsaffald med tog. Manisa Metropolitan Kommune, der satte en stopper for byens 40-årige affaldsproblem med Uzunburun bortskaffelse af fast affald og regelmæssig opbevaringsfacilitet, vil give endnu en støtte til miljøet med projektet om transport af fast affald med tog.

Manisa Metropolitan Kommunes vicegeneralsekretær Ertuğrul Yıldırım udvekslede synspunkter med TCDD 3. regionale viceadministrerende direktør Ergün Yurtçu om de sidste detaljer i projektet. Yıldırım erklærede, at det med det projekt, der skal gennemføres, sigter mod at reducere slid på køretøjer, brændstofomkostninger, afskrivninger og vedligeholdelsesomkostninger, og at det sigter mod at reducere kulstofemissioner som en miljøvenlig kommune, og at arbejderne fortsætter for en bedre Manisa. Yıldırım formidlede også hilsnerne fra Manisa Metropolitan borgmester Cengiz Ergün til Yurtçu.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer