Raybus-flyvninger på Diyarbakır Batman Line bør aktiveres med det samme

Raybus-flyvninger på Diyarbakır Batman Line bør aktiveres med det samme
Raybus-flyvninger på Diyarbakır Batman Line bør aktiveres med det samme

AK-partiets Batman-stedfortræder Ziver Özdemir, der besøgte minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu, talte om de nødvendige investeringer i Batman og dets distrikter. Gercüş borgmester Gündüz Günaydın og Hasankeyf borgmester Abdulvahap Kusen deltog også i mødet.

Batman ønskede at åbne Savur Road


Vekil Özdemir, Batman nordlige ringvejskonstruktion, Batman-Sason-Hasköy-Muş motorvej straks, Batman-Savur-Mardin vej, der skal føjes til vejnetværket over Batman University, Batman-Beşiri-Kurtalan vej BSK, Batman bykryds 8-10 år Han sagde, at deres asfalt var forværret, og at deres BSK'er måtte fornyes.

Han formidlede det arbejde, der skulle udføres på motorveje

Advokat Özdemir sagde, at opførelsen af ​​Hasankeyf-tunnelen på Batman-Hasankeyf-Gercüş-Midyat-vejen afsluttes hurtigst muligt, udbuddet af Gercüş-tunnelen, stadionet, universitetet, swimmingpoolen, atletikbanen og skolerne vil blive bygget på den sydlige ringvej, hvor et nyt statssygehus med 500 senge skal bygges. for at fuldføre arbejdet udført af motorveje i Batman Üçyol og Samanyolu Village.

Anmodet om at forbedre banekvaliteten i lufthavnen

Under sit møde med minister Karaismailoğlu henledte vicepræsident Özdemir opmærksomheden på, at nødbanen i Batman Lufthavn skulle opgraderes til normale banestandarder, og lukningen af ​​lufthavnen skulle forhindres, fordi landingsbanen blev taget til normal start af landingsbanen.

Railbus indsender anmodning

Özdemir, som også formidlede anmodningen fra jernbanebussen, som var på dagsordenen med underskriftskampagnen i Batman, til ministeren Karaismailoğlu, udvide højhastighedstoglinjen til Batman, aktivere jernbanebussen på Diyarbakır-Batman-linjen så hurtigt som muligt og etablere en roterende bro, der gør det muligt at bruge togene i begge retninger, Han ønskede, at vores borgere skulle drage større fordel ved at forbedre togets åbningstider. (Batmanson)


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer