Reduktion af omkostninger ved reparation af haglbeskadigede køretøjer

Reduktion af omkostninger ved reparation af haglbeskadigede køretøjer
Reduktion af omkostninger ved reparation af haglbeskadigede køretøjer

Mens haglkatastrofen i hele Istanbul fik køretøjsejere til at gennemgå dækningen af ​​deres forsikring, blev vigtigheden af ​​firmaer i haglreparation igen tydelig.


Auto King Unpainted Body Dent Correction (PDR) sætter en stopper for afskrivningen af ​​køretøjer med fuld skade
Mens haglkatastrofen i hele Istanbul fik køretøjsejere til at gennemgå dækningen af ​​deres forsikring, blev vigtigheden af ​​firmaer i haglreparation igen tydelig. Udfylde, hvem der introducerede reparationstjenesterne til Tyrkiet og Unpainted Dent Correction (PDR) Metode med værktøjsægthed og videresalgsværdi på 100 procent effektiv Auto King General Manager Engin Atakan, de seneste begivenheder i gennemsnit 6 til 8 tusind køretøjer beskadiget, og at 1600 fuld Han sagde, at de modtog skadesansøgningen. Engin Atakan understregede, at virksomhederne under trappen ikke skal respekteres i fuld reparation, ellers kan der forekomme forskellige komplikationer i køretøjerne i fremtiden.

Haglbegivenheder i vores land har forårsaget flere og flere skader i de senere år med virkningen af ​​klimaændringer. Institutionalisering og lange garantiperioder kommer frem i reparationstjenester fulde af denne oplevelse. I Tyrkiet, der tilbyder bilreparations- og vedligeholdelsestjenester med 56 servicecenter Auto King, General Manager Engin Atakan, Unpainted Dent Correction (PDR) Metode til at skabe deres krisepunkt med reparationsservice fyldt realiserede mest pålidelige bilejere, dygtigste, værdsætter det højeste udtrykte, at de tilbyder løsningen.

"Reparation af umalet kropsdent reducerer omkostninger"

Auto King General Manager Engin Atakan, der sagde, at de som Auto King-familien dannede specialenheder til at løse alle mulige skader, der opstod efter hagl- og oversvømmelseskatastrofen så hurtigt som muligt og for at få køretøjsejerne tilbage til deres køretøjer, sagde: ”Vi kan sige, at 6 til 8 tusind køretøjer blev beskadiget i den sidste haglkatastrofe. Som Auto King har vi modtaget 1600 ansøgninger om hagelskader i denne periode. Som en banebrydende organisation, der har bragt mange firsts til vores branche, er vores hovedmål at levere en service på højt niveau til vores kunder og at løse problemer med en garantegaranti. I denne sammenhæng er vores første råd til ejerne af beskadigede køretøjer, at virksomheder under trappen ikke skal respekteres. Ellers er det meget sandsynligt, at der vil opstå forskellige komplikationer i køretøjer i fremtiden. " sagde. Atakan, skader forårsaget af hagl i køretøjer som et firma, der leverer reparationstjenester fuldt ud for første gang i Tyrkiet, kendt verdensomfattende dækning af korrektionsmetode (PD) og fordele ved metoden til at udtrykke deres beslutsomhed, forklarede han: "eksterne stød som et resultat af karosseridele på pladsen Der er mange fordele ved denne metode, hvor malingen ikke beskadiges, kropsbukninger op til 5 cm i diameter korrigeres med specialværktøjer og uden nogen malingsproces. Først og fremmest beskytter vi bilens ægthed og restværdi, vi giver forsikringsselskabet og køretøjsejeren færre skadesomkostninger, dvs. et minimumsbudget. Derudover støtter vi bevarelsen af ​​økosystemet som en miljøvenlig metode, der ikke kræver brug af farvestoffer og andre kemiske forbrugsstoffer. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer