Forslag til rejseruter den 29. oktober

Forslag til rejseruter den 29. oktober
Forslag til rejseruter den 29. oktober

Tyrkiets mest foretrukne bus- og obilet.co-flysalgsplatform svarende til torsdag i år og helligdage, der den 29. oktober, ved hjælp af afslutningsferien som den 28. oktober, halvdag og 30. oktober i en hel fridag Han delte rejseforslag til dem, der ønsker at tage en 5-dages ferie.


Med sin unikke flora og Sortehavet kan Amasra være favoritten for dem, der ønsker at have en ferie i en stille fiskerby. Du kan blive tiltrukket af fiskerne ved kysten, de mange smag, du kan smage fra Kalkan-panden til Amasra-salaten, gaverne og legetøjet på markedet. Forresten kan Safranbolu, som kun ligger 1.5 time væk fra Amasra, være et andet stop på denne rute.

Rejs til 1600-tallet med Safranbolu

Safranbolu, som er et af de steder, hvor historien bedst bevares med sin basar, historiske huse, moskeer, gader og kulturelle struktur og blev medtaget på UNESCOs verdensarvsliste i 1994, skiller sig ud som et af de steder, der kan foretrækkes til en kort ferie denne sæson. Safranbolu med sin naturlige, kulturelle og historiske struktur som Safranbolu, huse, kroer, historiske moskeer som Köprülü Mehmet Paşa og Kazdağlıoğlu, Cinci Bath, İncekaya Aqueduct, Bulak Mencilis Cave, tager sine besøgende til fortiden.

Abant med sin unikke udsigt

Abant, et vidunder af naturen, kan være valget af dem, der ønsker at se efterårets farver og tilbringe en stille tid i fred med naturen i naturparken. For dem, der ønsker at tage en tur i naturen ved at leje en cykel, appellerer Abant også til dem, der elsker at tage billeder med sin unikke udsigt. Abant-søen, der ligger i naturparken i regionen, hvor der er naturlige skønheder som Yedigöller National Park og Güzeldere-vandfaldet, ligger cirka 280 km fra Istanbul og cirka 225 km fra Ankara.

Cappadocia, det farverige land i naturen og balloner

Kappadokien med sine fe skorstene, underjordiske byer, slotte, dale og himlen farvet med balloner, er et godt alternativ til en kort ferieferie. I Kappadokien kan du se kalkmalerier i Göreme Friluftsmuseum, et hemmeligt paradis i Ihlara, slotte, moskeer, klippegrave og være vidne til historien. Denne region, der betragtes som en af ​​de unikke naturlige skønheder i vores land og i verden, er en region, hvor farverige rammer kan tages for fotografiske elskere.

Se Alaçatı om efteråret

Alaçatı, som er et af de mest foretrukne steder til sommerferie, er en by i Det Ægæiske Hav, der kan ses om efteråret. I Alaçatı, som er blevet en stille by i slutningen af ​​sommeren, kan du nyde brostensbelagte gader, vandre mellem stenbygninger med karnappevinduer og vindmøller og smage de lækre retter fra Det Ægæiske Hav i byen, som stadig bevarer sin historiske struktur.

En stille tid i naturen med Kaz-bjergene

Kaz-bjergene i Balıkesir og Çanakkale er også en bekvem rute, du kan vælge den 29. oktober. Det er muligt at nyde udsigten til naturen og havet i regionen med de ægæiske smag, nyde den farverige tekstur om efteråret og tage en picnic i vandfaldene. Du kan bo i Assos, Akçay, Altınoluk og Güre regioner.

Med Birgi, både historie og natur

Med sine århundreder gamle plataner, palæer, historisk struktur og stenhuse i regionen, f.Kr. Birgi, der har været beboet siden 3000'erne og ligger i Ödemiş-distriktet i Izmir, er en smuk ægæiske landsby. Denne by, som var hovedstaden i Aydınoğulları, har været vidne til mange civilisationer som Lydia, Persien, Pergamon, Rom og byzantinske gennem historien og kom under osmannisk styre i 1426. Palæer i Çakırağa og Sandıkoğlu bør bestemt ses i Birgi, som tilbyder et kulturhistorisk område til sine besøgende med sine smalle gader, palæer, madrasahs, grave og moskeer. Ulu-moskeen, den første moske i 1300-tallet Fyrstendømmetiden, er et af de historiske værker, der skal besøges.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer