Hvordan får man HES-kode? Hvordan får man HES-kode til lokal offentlig transport?

Hvordan får man HES-kode? Hvordan får man HES-kode til lokal offentlig transport?
Hvordan får man HES-kode? Hvordan får man HES-kode til lokal offentlig transport?

HES (Hayat Eve Sığar) -koden er en ny applikation, der gøres obligatorisk for sikker rejse inden for landet inden for rammerne af sundhedsministeriets foranstaltninger. Din HES-kode, som du selv opretter og vil dele under billetkøb og flyregistrering (check-in), kontrolleres regelmæssigt gennem Sundhedsministeriets tjenester i Republikken Tyrkiet for at kontrollere, om der er nogen hindring relateret til din deltagelse i din rejse.

Hvordan får man HES-kode?


Der er tre forskellige metoder til at få HES-kode. De, der ønsker det, kan få koden via Hayat Eve Sığar-applikationen, som de downloader til deres telefoner. En anden metode er at få HES-kode via SMS (SMS). Endelig kan borgere få koden via e-forvaltning, som bruges til at udføre offentlige tjenester i elektroniske miljøer. Her er de trinvise metoder til at få HES-kode;

Få en kode på Hayat Eve Sığar-applikationen

Brugere, der ønsker at få koder på deres telefoner, skal først downloade applikationen fra mobilmarkederne på deres telefoner. Borgere, der installerer applikationen på deres telefoner, kan oprette koden ved at indtaste afsnittet "HES-kodetransaktioner" efter afslutning af registreringsprocessen og klikke på "Generer HES-kode" -knappen. Brugere kan bestemme deres CODE-brugsperioder.

Modtagelse af HEPP-kode via SMS

brugere, der logger ind i meddelelsessektionen på telefonen, skrev HES, at der er plads mellem dem fra ID-nummeret, Republikken Tyrkiet skrev til de sidste 4 cifre i serienummeret i ID'et og kodedelingstid, 2023 tekstbeskeder (SMS) Du kan få koden ved at sende.

Opnåelse af e-forvaltning HEPP-kode

HES-kode kan nu fås via E-forvaltning, hvor vi har udført mange officielle transaktioner uden at gå til offentlige institutioner. Først og fremmest logger e-Government-brugere, der ønsker at få HES-kode, ind på systemet med deres TR-ID og adgangskode. Derefter kan borgere, der skriver "HES-kodeforespørgsel" i søgefeltet øverst til højre, oprette en kode fra skærmen, der vises i dette afsnit, og bruge den i enhver institution.

Hvad er Ubegrænset HES-kode?

HES-kode (Hayat Eve Sığar) er en ny ansøgning, der er obligatorisk inden for rammerne af sundhedsministeriets foranstaltninger, så du kan rejse sikkert inden for landet. Tilmelding til flyvningen (check-in) Offentlig offentlig transportaktiviteter Bus- og flyrejser kan udføres med HES-koden. HES-kode kan fås via Hayat Eve Sığar Mobile Application eller via sms.

Sådan får du HES-kode til lokal offentlig transport

For at modtage HES-kode via sms vil du skrive HES og lade et mellemrum hhv. De sidste 4 cifre i det tyrkiske identitets serienummer og delingstiden (i antal dage) og sendes til 2023 som SMS.

Hvordan får man HES-kode via SMS?

1- I applikationen "Hayat Eve Sığar" indtastes afsnittet "HES-kodetransaktioner".
2- Ved SMS-metode ved at skrive HES og efterlade et mellemrum; TC ...
Prøve; HEPP 12345678901 1234 17.
3- Du kan også få din HES-kode via e-forvaltningssystemet.

Hayatevesığar-kode - Hvordan får man HES-kode?

Skriv HES, og lad et mellemrum være henholdsvis mellem dem; Tyrkisk identitetsnummer, de sidste 4 cifre i TC Identity Serienummer og delingstid (i antal dage) skrives, og SMS sendes til 2023. Du modtager et svar på kort tid.

Hvordan får man HES-kode via e-forvaltning?

Skriv HES, og lad et mellemrum være henholdsvis mellem dem; TC-identitetsnummer, sidste 4 cifre af TC-identitetsserienummer og delingstid (i antal dage) skrives og sendes til 2023 som en SMS. HES-koden fås fra webstedet e-Devlet.

Hvordan får man udlændinge HES-kode?

Skriv HES og lad et mellemrum være henholdsvis mellem dem; Du kan få HES-kode for udlændinge ved at skrive IRN-pasnummer, fødselsdato (i år) efternavn og sidst antal dage og sende en SMS til 2023.

Hvordan får man HES-koden til bussen?

Så hvordan får man HES-koden, er det obligatorisk i offentlig transport? HVORDAN FÅR HANS KODE MED SMS? Skriv HES, og lad et mellemrum være henholdsvis TR identitetsnummeret, de sidste 4 cifre i TC identitets serienummer og delingsperioden, og send det til 2023 som en SMS.

Hvordan får man HES-kode under 18 år?

Jeg er under 18 år. Hvordan kan jeg få HES-koden? Passagerer under 18 år kan få deres HES-kode på 2 måder. Skriv HES, og lad et mellemrum være henholdsvis mellem dem; TR identitetsnummer, sidste 4 cifre af TC identitets serienummer og delingsperiode skrives og sendes til 2023 som en SMS.

Hvordan får man HES-kode fra sundhedsministeriet?

Hvordan kan jeg få HES-kode? Hvis du sender en SMS til det korte nummer 2023 ved at lade et mellemrum være mellem dem, kan du få din HES-kode ved at skrive HES IDENTITY NO TEMPORARYBELGENOSON4HANE Gyldighedstid (DAG).

Er HES-kode påkrævet på hoteller?

HES-kodeforespørgsler foretages både under reservationen (via internet-telefonen eller ansigt til ansigt) og under accept af kunderne til indkvarteringsfaciliteten, og reservations- og adgangsprocedurer for de personer, der ikke har nogen risiko (diagnosticeret eller ikke kontaktet), udføres.

Hvem er HES-koden obligatorisk?

HES-koden er designet til, at alle passagerer kan rejse sikkert. Brug af dette system, som er gyldigt i fly, tog, offentlig transport i byen og busrejser, er obligatorisk for voksne og børnepassagerer, mens offentlig transport i byen og indenrigsrejser og check-in-aktiviteter er obligatorisk for passagerer under 2 år.

Hvordan kan jeg få HES-kode til min ægtefælle og børn?

For at modtage HES-kode via tekstbesked skal du skrive HES og efterlade et mellemrum mellem henholdsvis de sidste 4 cifre i det tyrkiske ID-serienummer og delingstiden (i antal dage) og vil blive sendt til 2023 som SMS.

Hvor lang er HES-koden?

HES-koden kan være gyldig i en bestemt periode eller på ubestemt tid. Din HES-kode skal være gyldig i mindst 7 dage fra den sidste rejseslutdato.

Hvordan køber man togbilletter med HES-kode?

Det blev annonceret, at YHT-flyvninger starter den 28. maj. Republikken Tyrkiets statsbaner (TCDD) Transport A.Ş. hjemmefavoritter i Life (HPP) med koden, High Speed ​​Train (YHT) delte videoforelæsninger om, hvordan man får billetterne. Borgere spekulerede på, hvordan man får billetter med starten af ​​togtjenester.

HEPP-kode og rejsetilladelsesdokument er separate dokumenter, begge betingelser er påkrævet!

TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om, hvordan man får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden fra Hayat Eve Sığar (HEPP) -programmet. I videoen fortælles borgerne, der har "Rejsetilladelsesattest", hvordan man får billetter med den kode, de har modtaget gennem Hayat Eve Sığar (HEPP) -ansøgningen. Du kan få mere detaljeret information ved at se videoen.

Er HES-kode erstatter rejsetilladelsesdokument?

Det blev rapporteret, at koden, der blev opnået fra sundhedsministeriet Hayat Eve Sığar (HEPP) -ansøgningen ikke erstattede "Rejsetilladelsesattest", og borgere med rejsebegrænsninger ikke kun kunne rejse med HEPP-koden.

Hvordan man køber online togbilletter med Hes-kode

Sådan flyder du online togbilletter med Hes-kode

Sådan flyder du online togbilletter med Hes-kode
Trin 1
Sådan flyder du online togbilletter med Hes-kode
Trin 2
Sådan flyder du online togbilletter med Hes-kode
Trin 3

Sådan flyder du online togbilletter med Hes-kode

Hvordan får man Hes-kode?

Sådan får du Hes-kode
Trin 1
Sådan får du Hes-kode
Trin 2
Sådan får du Hes-kode
Trin 3
Sådan får du Hes-kode
Trin 4
Sådan får du Hes-kode
Trin 5
Sådan får du Hes-kode
Trin 6
Sådan får du Hes-kode
Trin 7
Sådan får du Hes-kode
Sådan får du Hes-kode

HES-kode spørgsmål og svar

Jeg er under 18 år. Hvordan kan jeg få HES-koden? Passagerer under 18 år kan få deres HES-kode på 2 måder. Skriv HES og lad et mellemrum være henholdsvis mellem dem; TR identitetsnummer, de sidste 4 cifre i TC identitets serienummer og delingsperioden skrives og sendes til 2023 som en SMS. For detaljer Klik her ...Hvis du sender en SMS til det korte nummer 2023 ved at efterlade et mellemrum mellem dem, kan du få din HES-kode. For detaljer Klik her ...HES-koden er designet til alle passagerer at rejse sikkert. Brug af dette system, som vil være gyldigt i fly, tog, offentlig transport og busrejser, er obligatorisk for voksne og børnepassagerer, mens offentlig transport i byen og indenrigsrejser og check-in-aktiviteter er obligatorisk for passagerer under 2 år. For detaljer Klik her ...For at modtage HES-kode via sms vil det være tilstrækkeligt at skrive HES og indtaste følgende oplysninger om din ægtefælle eller børn, så der er et mellemrum mellem dem: TR ID-nummer, sidste 4 cifre af TC ID-serienummer og delingstid (i antal dage) vil blive skrevet og SMS til 2023. kan kastes. For detaljer Klik her ...HES-koden kan være gyldig i en bestemt periode eller på ubestemt tid. Din HES-kode skal være gyldig i mindst 7 dage fra den sidste rejseslutdato. For detaljer Klik her ...Skriv HES og lad et mellemrum være henholdsvis mellem dem; Du kan få HES-kode for udlændinge ved at skrive IRN-pasnummer, fødselsdato (i år) efternavn og sidst antal dage og sende en SMS til 2023. For detaljer Klik her ...For at modtage HES-kode via sms skal du skrive HES og efterlade et mellemrum mellem hhv. De sidste 4 cifre i det tyrkiske ID-serienummer og delingstiden (i dage) vil blive skrevet og sendt til 2023 som en SMS. For detaljer Klik her ...HES-kode kan nu fås via E-Devlet, hvor vi har udført mange officielle transaktioner uden at gå til offentlige institutioner. Først og fremmest logger e-Government-brugere, der ønsker at få deres HES-kode, ind på systemet med deres TR-ID og adgangskode. Derefter kan borgere, der skriver "HES-kodeforespørgsel" i søgefeltet øverst til højre, oprette en kode fra skærmen, der vises i dette afsnit, og bruge den i enhver institution. For detaljer Klik her ...brugere, der logger ind i meddelelsessektionen på telefonen, skrev HES, at der er plads mellem dem fra ID-nummeret, Republikken Tyrkiet skrev til de sidste 4 cifre i serienummeret i ID'et og kodedelingstid, 2023 tekstbeskeder (SMS) Du kan få koden ved at sende. SMS, der skal sendes til 2323: HEPP 30000000001 1234 90  For detaljer Klik her ...Brugere, der ønsker at få koder på deres telefoner, skal først downloade applikationen fra mobilmarkederne på deres telefoner. Borgere, der installerer applikationen på deres telefoner, kan oprette koden ved at indtaste afsnittet "HES-kodetransaktioner" efter afslutning af registreringsprocessen og klikke på "Generer HES-kode" -knappen. Brugere kan bestemme deres CODE brugstider. For detaljer Klik her ...HEPP-kode Rejsetilladelsesdokument kan ikke erstatte! Du skal købe både en HES-kodet billet og en rejsetilladelse. TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om, hvordan man får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden fra Hayat Eve Sığar (HEPP) -programmet. I videoen fortælles borgerne, der har "Rejsetilladelsesattest", hvordan man får billetter med den kode, de har modtaget gennem Hayat Eve Sığar (HEPP) -ansøgningen. Til video- og billedfortælling Klik her...TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om, hvordan man får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden fra Hayat Eve Sığar (HEPP) -programmet. I videoen fortælles borgerne, der har "Rejsetilladelsescertifikat", hvordan man får billetter med den kode, de har modtaget gennem Hayat Eve Sığar (HEPP) -ansøgningen. Til video- og billedfortælling Klik her...TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om, hvordan man får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden fra Hayat Eve Sığar (HEPP) -programmet. I videoen fortælles borgerne, der har "Rejsetilladelsescertifikat", hvordan man får billetter med den kode, de har modtaget gennem Hayat Eve Sığar (HEPP) -ansøgningen. Til video- og billedfortælling Klik her...Load More

sohbet

1 Trackback / Pingback

  1. Ansøgning om HES-kode startet i offentlige transportkøretøjer i Gaziantep

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer