Speciel Celse til Bürokrata i YHT Crash i Ankara

Speciel Celse for Præsidiet i YHT-ulykken i Ankara
Speciel Celse for Præsidiet i YHT-ulykken i Ankara

Retten, der behandlede sagen i forbindelse med YHT-ulykken, hvori 2018 mennesker døde i 9 i Ankara, lyttede til Hasan Hüseyin Güney, lederen af ​​jernbanemoderniseringsafdelingen, der sagde, at han ville være ude af byen på dagen for høringen på grund af sin mors sygdom.


Ifølge nyheden om Mesut Hasan Benli fra Hürriyet; ”Güney, hvis ofre og deres advokater ikke kunne stille spørgsmål, fordi han havde været vidne til en privat session, sagde følgende i sin erklæring:

RAPPORTERET RISIKOEN FOR ULYKKEN

”Mere end 50 procent af vores linjer har i øjeblikket ikke et signalsystem i TCDD-infrastrukturen. Underleverandøren af ​​projektet, Thales, havde foretaget en risikoanalyse. Alt feltpersonale rådede til, at indtil systemet er fuldt installeret og justeret, bør det ikke betjenes uden feltprøvning. Rapporten blev forelagt F & U-afdelingen, trafik- og stationsstyringsafdelingen, kapacitetsstyringsafdelingen og TCDD 27. regionale direktorat den 2018. juni 2; Vi sendte dem for at undersøge de risici og forebyggende foranstaltninger, der skal træffes, og om disse foranstaltningers tilstrækkelighed er sikkerhedsmæssigt. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer