Logistics of Peace Eagle HIK Aircrafts leveres af indenlandsk industri

Logistics of Peace Eagle HIK Aircrafts leveres af indenlandsk industri
Logistics of Peace Eagle HIK Aircrafts leveres af indenlandsk industri

Air Logic Early Warning and Control (HIK) System Logistics Support Service Agreement blev underskrevet mellem SSB og THY Teknik. Mens TAI og HAVELSAN vil være underleverandører i projektet, som inkluderer logistik-supporttjenesten fra 4 Peace Eagle HIK Aircraft i opgørelsen, vil flyproducenten Boeing også støtte logistiktjenesterne.


Luftbåren tidlig varsling og kontrol (HIK) System Logistik Support Service Kontrakt Formandskab Forsvarsindustri formandskab og THY Teknik A.Ş. underskrevet mellem. TAI, HAVELSAN og Boeing vil være underleverandører af projektet, som inkluderer logistisk støtte til missioner og jordsystemer, 4 Peace Eagle HIK Aircrafts, som er på lageret af Air Force Command.

Inden for projektets anvendelsesområde udover support på stedet til vedligeholdelse af HİK-systemet placeret på Konyas 3. Main Jet Base vil flyets vedligeholdelsesniveau udføres på Esenboğa lufthavnens faciliteter i THY Teknik A.Ş., et datterselskab af Turkish Airlines. Erfaringerne fra TAI og HAVELSAN, som vil fungere som underleverandører under udviklingen af ​​HIK-systemet, vil også blive draget fordel af. Support modtages fra Boeing, fabrikanten af ​​flyet, i materielle indkøb, dokumentation og tekniske spørgsmål. Med projektet vil al logistisk support, der er nødvendig for HİK-systemet, fortsat blive leveret uafbrudt. bortset fra Tyrkiet, Australien, Korea og Storbritannien, hvor brugerlogistiske supportaktiviteter i landet HIK-flyproducent Boeing leveres på ferieansvaret.

SSB-præsident Demir: "Multiplikatoreffekt for TSK med avanceret radar og sensorer"

Præsidentskabets forsvarsindustri Præsident Prof. Dr. İsmail Demir; Han fremsatte følgende erklæring om emnet: “Det luftbårne tidlige advarsels- og kontrolsystem (HIK) skaber en multiplikatoreffekt for vores tyrkiske væbnede styrker i terrorbekæmpelse og grænseoverskridende operationer ved at operere i høje højder med avanceret radar og sensorer og opdage fjendens mål fra lange afstande. De logistiske supporttjenester for vores HİK-fly vil fortsat blive leveret uafbrudt med mulighederne i vores indenlandske industri. Med HİK System Logistics Support Project blev THY Tekniks internationale erfaring inden for materiel indkøb / reparation / vedligeholdelse leveret til forsvaret for vores land. THY Tekniks erfaring inden for civil luftfart har været en betydelig gevinst i projektledelse med hensyn til omkostningseffektivitet. Derudover vil erfaringerne med TAI og HAVELSAN, som vil tjene som underleverandører, under udviklingen af ​​HIK-systemet også blive draget fordel. Flyproducent BOEING vil også yde support i materiel indkøb, dokumentation og tekniske spørgsmål.

Kontinuerlig logistiksupport fra THY Teknik

THY Teknik A.Ş. General Manager Ahmet Karaman sagde i en erklæring vedrørende kontrakten, ”Vi udførte først basisvedligeholdelsen af ​​4 luftbårne HIK-fly (Early Warning and Control) i vores Air Forces Command-opgørelse i 2015. Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. "Vi ser denne tjeneste som pioner inden for fremtidige projekter og strategier, selvom den er en helt anden kilde til stolthed for os."

HAVELSAN inden for software og hardware

HAVELSAN General Manager Dr. Mehmet Akif Nacar sagde, "HAVELSAN, som er stedet, hvor viden og erfaring om missionssystemers software og hardware oprettes under udviklingen af ​​HİK-systemet, vil deltage i vedligeholdelses-, vedligeholdelses- og forbedringsaktiviteterne i HİK Mission Systems og Ground Systems".

TA's kritiske rolle

TUSAŞs generaldirektør, professor Dr. Temel Kotil, talte om TUSAŞ's rolle, der helt fra starten har opfyldt kritiske missioner inden for Peace Eagle-projektet til HİK-systemet: ”Vi er stolte over at være i den vedligeholdelsesstyringsopsætning, der blev oprettet i forsvarsindustriens formandskabsinitiativ. Inden for rammerne af denne mission får vores tyrkiske luftstyrkekommando teknisk support af flymissionssystemer inden for vedligeholdelse og drift af HIK-systemet, fortsætter produktionen og styringen af ​​teknisk dokumentation og træner brugerpersonalet i missionssystemer, hvis det er nødvendigt, ved hjælp af den viden, det hidtil har tilegnet sig Vi udfører disse tjenester med al vores følsomhed på niveauet. "

"Vi er stolte af at støtte Peace Eagle-flyene"

Boeing Airborne Director for Warning and Control Aircraft Program Binoy Varughes til og Tyrkiet med underskrivelsen af ​​en kontrakt om logistikstøtte ved at udtrykke deres tilfredshed med det voksende samarbejde mellem Boeing, "da Boeing Turkish Air Force's Peace Eagle er stolte over at støtte Special for HIK og i denne sammenhæng Airlines med Technical de er utålmodige til at arbejde ”. Boeing Tyrkiets generaldirektør og landsrepræsentant Ayşem i dressingen "som logistisk understøtter vores produktion i Tyrkiet til fælles med vores Peace Eagle-fly. Vi er glade for at arbejde med Tyrkiet. Boeing dannede rammen for vores strategiske partnerskab med Tyrkiet som en del af Tyrkiets National Aerospace Plan TK vellykket samarbejde med vores militære fly inden for service og vedligeholdelse af kommercielle fly inden for det tekniske, vi styrkede til at dække, ”sagde han.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer