Samsun Sarp Railway Project vil forme Sortehavsregionens fremtid

Samsun Sarp Railway Project vil forme Sortehavsregionens fremtid
Samsun Sarp Railway Project vil forme Sortehavsregionens fremtid

Giresun Handelskammer og Industri Formand Hasan Çakırmelikoğlu henledte opmærksomheden på vigtigheden af ​​Samsun Sarp Railway Project.


Han bemærkede, at regionen har alvorlige investeringer i luft-, land- og søtransport, og præsident Çakırmelikoğlu sagde: ”Vi ser, at det er uundgåeligt at projicere jernbanen, som vil bidrage til den økonomiske og sociale udvikling i det centrale og østlige Sortehavsregion parallelt med kysten i øst-vest retning. I denne retning bør multifunktionel brug af jernbanen, der strækker sig fra Samsun til Sarp, som er i planlægningsfasen, medtages i prioritetskriterierne. Tyrkiet nord for Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize og Artvin, da det forbinder direkte til provinserne, ville regioner, der forbliver i provinsens bagland på kort tid, blive indarbejdet i transportlinjen. Det fælles træk ved vores region er den region, der vandrer mest i Tyrkiet.

Den vigtigste årsag til dette er, at investeringsmulighederne er begrænsede og dermed beskæftigelsesmulighederne er begrænsede. Projektet vil yde et væsentligt bidrag til vores region i løsningen af ​​økonomiske, sociale og miljømæssige problemer, især beskæftigelse, med godstransport og højhastighedstogspassagertransport. Med Samsun-Sarp Railway Project er genoplivning af turisme og handel i provinserne i Sortehavsregionen vores primære forventning. At sikre Samsun-Batumi-forbindelsen, Sortehavet, som er et af de vigtige transitpunkter mellem Asien og Europa, vil eliminere den største mangel på logistik, og vores region vil stige til en vigtig position for at nå det centralasiatiske marked takket være jernbanen, der strækker sig til Sarp. sagde.

Med henvisning til det faktum, at jernbanen er et vigtigt transportmiddel i turisme, understregede Çakırmelikoğlu, at flere mennesker vil levere transport til de naturlige skønheder i regionen med denne investering.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer