Pris til Santa Farnma med Safe Driving Project

Pris til Santa Farnma med Safe Driving Project
Pris til Santa Farnma med Safe Driving Project

Santa Farma, der deltog i konkurrencen om god praksis for arbejdsmiljø og sikkerhed, der blev arrangeret for anden gang i år af KIPLAS med sit projekt "Safe Vehicle Use", blev tildelt andenprisen.


Santa Farma deltog i konkurrencen om god praksis for arbejdsmiljø og sikkerhed, der blev arrangeret for anden gang i år af KIPLAS med sit projekt "Safe Driving". Ministeriet for familie-, arbejdsmarkeds- og socialtjenester, akademikere og repræsentanter for førende virksomheder inden for området var medlemmer af juryen til konkurrencen. Jurymedlemmerne, der nøje undersøgte hvert mere værdifulde projekt, tildelte Santa Farma andenprisen med sit projekt "Safe Vehicle Use".

Santa Farma, der realiserede forskellige projekter, der vil gavne alle livets områder, er banebrydere for vedtagelsen og implementeringen af ​​en sikker køretøjskultur med sit projekt Safe Vehicle Use. På denne måde giver det målbare reduktioner i trafikulykker og sanktioner. Takket være projektet, samtidig med at det reducerer brændstofforbruget, bidrager det også til reduktionen af ​​kulstofemissioner i atmosfæren for en renere verden.

Takket være køretøjssikkerhedssystemet, som Santa Farma har implementeret i sine egne firmakøretøjer siden 2017, 41,4% i samlede trafikulykker, 48,5% i trafikulykker med førerfejl, 35,9% i antallet af bilister involveret i trafikulykker, 8,3% i trafikbøder, 24,4% i bøder, 20,5% i bøder til mobiltelefonbrug og 8% i brændstofforbrug.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar