Sidste minut: Bekir Coskun mister sit liv

Bekir Coskun
Bekir Coskun

Det blev lært, at den 75-årige journalist Bekir Coşkun, der blev behandlet for lungekræft på hospitalet, døde omkring kl. 20.30 i dag.


Bekir Coşkun, der blev født i 1945 af en embedsmandspater i Şanlıurfa, tog eksamen fra Higher School of Journalism i Ankara. Han begyndte at skrive kolonnen med titlen Tiende landsby i Sabah Avis i 1974. Coşkun, der optrådte i Hürriyet Newspaper i 1987, blev overført til Habertürk i 1993. Coşkun, der var enig med avisen Cumhuriyet i 2009, den 2010. marts 14 SözcüHan skrev sin første artikel i.

Bekir Coşkun, der afbrød sine skrifter på grund af kræftbehandling i oktober 2017, har været Sözcü Bekir Coşkun, kendt for sin kærlighed til naturen og dyr, mødtes med sine læsere for sidste gang den 4. oktober, Verdensdyredagsdagen.
Kilde Yeniçağ: Hvem er Bekir Coşkun


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer