Sidste tunnel åbnet i Ümraniye Ataşehir Göztepe Metro Line

Sidste tunnel åbnet i Ümraniye Ataşehir Göztepe Metro Line
Sidste tunnel åbnet i Ümraniye Ataşehir Göztepe Metro Line

Opførelsen af ​​"Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Line", hvis konstruktion blev stoppet i 2017 og genopbygning blev startet af IMM-præsident Ekrem İmamoğlu den 20. september 2019, fortsætter med fuld hastighed. Undersøgelse af den sidste tunnelproces ved Atakent Station på linjen 42 meter under jorden sagde İmamoğlu: ”Vi har brug for det. Der er også på forskellige linjer; vi arbejder. Vi får gode signaler. Forhåbentlig løser vi hurtigt disse krav. Istanbul har altid det ry og talent. Vi ønsker hurtigt at overvinde disse problemer og færdiggøre de glatte processer i forbindelse med vores eksisterende linjer ”.


Ekrem İmamoğlu, præsident for Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), genstartede byggearbejdet af "Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Line", et projekt, der er blevet stoppet siden 2017, den 20. september 2019. İmamoğlu undersøgte færdiggørelsen af ​​tunnelarbejderne på Atakent Station, den vigtigste linje, der vil trække vejret bytrafikken, på stedet. Efter TBM-enheden (Tunel Boring Machine-Tunnel Boring Machine), den sidste betonblokboreproces med de ansatte, modtog İmamoğlu oplysninger om værkerne fra Pelin Alpkökin, leder af jernbanesystemafdelingen. İmamoğlu og personalet lykønskede færdiggørelsen af ​​boreprocessen med bifald. İmamoğlu besvarede også journalists spørgsmål 42 meter under jorden. De spørgsmål, der blev stillet til İmamoğlu, og IMM-præsidentens svar på spørgsmålene var som følger:

"VORES METROWALS GÅR PÅ EN SIDE SPÆNDER OS"

Det var en af ​​de afviklede metrolinjer i den foregående periode, hvad er det sidste punkt i konstruktionen?

”Vi er i øjeblikket i Ümraniye. Vi så frigivelsen af ​​TBM alt sammen. Da vi tiltrådte, var det en af ​​vores stående linjer. Med oprettelsen af ​​ressourcer er vi på det punkt, hvor vi startede hurtigt. Vores linje fortsætter til det sidste stop herfra. Nu afgår det fra vores stop i Ümraniye til Çekmeköy. Vores anden arm kommer derefter. Den proces, vi startede fra Ataşehir sidste år, vil have afsluttet sit arbejde mod nord mod det sidste punkt. Og selvfølgelig er der syd for den, der er en del, der fortsætter mod Göztepe. Forberedelser er under udarbejdelse, og jeg håber, at vi vil handle der mod slutningen af ​​året. Det betyder, at vores tunnelarbejder i slutningen af ​​2021 næsten er færdige. Der er dyrebare stop på en linje, vi tror på. Vi har 11 stop, og vi har en dyrebar linje, der også møder Ümraniye-Üsküdar-linjen fra Göztepe til Çekmeköy. Metroer er vigtige for os. På den ene side begejstrer vores gåture med metro os. Istanbul og Tyrkiet i disse vanskelige dage, den engagerede indsats fra alle arbejdende mennesker selv vores venner, vores firma her, mine kolleger og min værdifulde rådgiver for vores faste, hjertelige tak til dem alle. Jeg håber Allah vil gøre det for alle. "

"ISTANBULS KREDITKAPACITET FINDES ALTID"

Er der nye låneaftaler?

”Selvfølgelig arbejder vi. Vi behøver. Der er også på forskellige linjer; vi arbejder. Vi får gode signaler. Forhåbentlig løser vi hurtigt disse krav. Istanbul har altid det ry og talent. Vi vil hurtigt overvinde disse problemer og gennemføre de glatte processer, der er relateret til vores eksisterende linjer. På den ene side har vi linjer, som vi bidrager mest muligt til fra vores egne ressourcer, og selvfølgelig har vi også linjer, som vi for nylig har udarbejdet. I disse linjer vil vi have de linjer, som vi vil designe, da de slutter, da de startede, efter at vi har beregnet både lånemodellen og finansieringsmodellen og projektets muligheder før og efter at være kommet i arbejde uden at sige 'Åh, dette sker ikke, dette er ikke sket' Disse ting skal alligevel være sådan. Når det arbejde, du startede og sagde 'afsluttes om 3 år', slutter om 6-7 år, er mine omkostninger meget mere for dig. For desværre har vores lands økonomi lagt omkostningerne på ryggen med fremmed valuta og sådanne faktorer, der for nylig vil øge disse omkostninger. Imidlertid er Istanbuls aktive stat og er en metropol af verdensomspændende interesse, dens evner på et niveau til at overvinde alle disse problemer på trods af alt. Vi planlægger både eksisterende og nye projekter på den bedst mulige måde. Vi har forberedt Istanbul på meget vigtige skridt i disse 5 år. Jeg håber, at disse 5 år vil blive husket meget godt. "

İmamoğlu formidlede spørgsmålet "Er der fastsat en dato for åbningen af ​​denne linje" til Alpkökin lige ved siden af ​​ham. Modtagelse af svaret "I slutningen af ​​2022" fra Alpkökin svarede İmamoğlu: "Pelin Hanım er hvad hun siger".

DET BÆR 44.000 PASSAGERER PÅ EN MÅDE PER TIMER

Med sin fuldautomatiske førerløse funktion består 13 kilometer M12 Göztepe-Ümraniye Metro Line af 11 stationer. M44.000-linjen, som har en kapacitet på 12 passagerer i timen i en retning; M5 metrolinje Üsküdar-Çekmeköy ved Çarşı station, M4 ved Yeni Sahra station Kadıköy- Det vil blive integreret med Kavşantepe metrolinje og med Marmaray på Göztepe station. Også selvom; 60. Yıl Park, Göztepe, Sahrasıcedit, Yeni Sahra, Ataşehir, Finance Center, Site, Atakent, Çarşı, SBÜ Hospital og Kazım Karabekir stationer vil være placeret.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar