Sivas High Speed ​​Train Workshop afholdes i december

Sivas High Speed ​​Train Workshop afholdes i december
Sivas High Speed ​​Train Workshop afholdes i december

Det 4. møde i det provinsielle koordineringsudvalg og mødet med provinshovedafdelingens ledere blev afholdt på SİVAS. Tjenestemænd fra offentlige institutioner og organisationer og formand for bestyrelsen for Sivas Chamber of Commerce and Industry (STSO) Mustafa Eken deltog i mødet under ledelse af guvernør Salih Ayhan.


Formanden Eken takkede alle institutioner for det arbejde, der blev udført i byen, ved at give oplysninger om kammerstudier og spørgsmål, der krævede koordinering.

Om, at der var en stigning på 2020% i eksporten i september 41 i Sivas, sagde vores præsident Eken, ”Ifølge dataene fra september sidste år og september i år var der en stigning på 41% i eksporten i Sivas. Vores eksport, som var omkring 6 millioner sidste år, steg til omkring 10 millioner dollars i september i år. Stigningen i eksport på grund af stigningen i beskæftigelsen af ​​landene og de nye fabrikker, vi har tildelt i bestyrelsen, vi udfører under formandskab for dig (guvernør Salih Ayhan) i OIZ er en stor indikator. 1. Vi har ingen plads tilbage i vores organiserede industri. Vi tildelte en 2. plads i Demirağ Organized Industrial Zone, og vi mødes med 3. og 4. firma. Når vi siger den anden og tredje fabrik, er der nye investeringer. Må Allah lade vores enhed fortsætte sammen, vi vil bære Sivas til det sted, det fortjener ”.

Præsident Eken understregede, at håndværkerne gennemgår en vanskelig proces og sagde; ”Vores håndværkere og handlende har gennemgået en vanskelig periode. Men det falder langsomt. Må Allah være tilfreds med vores stat. Jeg vil gerne takke vores Cumhuriyet University. Butiksindehaverne på universitetet tog ikke husleje fra de lukkede, og fra de åbne krævede de 50 procent husleje. Vi fortalte vores rektor, at vi krævede, at dette blev anvendt på grundlejerne. Tak til alle fondene får lejere ikke leje fra dem, der er lukket, og de får 50 procent fra de andre. Jeg takker dem. Vi beder vores andre offentlige institutioner, især vores regionale direktør for fonde, om at vise den samme følsomhed andre steder her og være sammen med vores håndværkere i den mest vanskelige periode af vores købmænd på en generel bruttobasis.

Om, at de venter på tildeling af et sted til det Fair Area, der planlægges at blive bygget af vores kammer, sagde vores borgmester Eken, ”I denne forstand er vores miljø- og urbaniseringschef her, vores viceborgmester er her. Vi lovede en tivoli, vi vil bygge en tivoli. Vi gav det nuværende sted til vores universitet. Jeg håber, vi får et smukt universitet. "Vi venter på tildeling af plads fra ministeriet for urbanisering til det område, vi vil bygge på vegne af kammeret i 2021 til fremme af Sivas i dette nye messeområde," sagde han.

Eken erklærede, at High Speed ​​Train Workshop vil blive afholdt i december, og at det vil være en workshop med bred deltagelse af alle interessenter, og det er planlagt at eliminere manglerne hos de relevante institutioner i High Speed ​​Train.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar