Skader malariamedicin, der anvendes til behandling med Covid-19?

Skader malariamedicin, der anvendes til behandling med Covid-19?
Skader malariamedicin, der anvendes til behandling med Covid-19?

En undersøgelse af hydroxychloroquin, kendt som et malariamedicin, der blev brugt til behandling af Covid-19, blev stoppet af Verdenssundhedsorganisationen. Risikoen for, at stoffet forårsager bivirkninger såsom hjerteanfald, blev også vist ved at suspendere denne forskning. Ud over malaria har brugen af ​​dette lægemiddel i immunsystemsygdomme som lupus og reumatoid arthritis skabt bekymring hos patienter. Prof. dr. İsmail Balık “Inkluderingen af ​​patienter i avanceret fase i undersøgelsen overskygger beslutningen. Han delte vigtige oplysninger og sagde, at der ikke er tilstrækkelig dokumentation til fuldstændigt at fjerne dette lægemiddel fra Covid-19-behandlingen.


Prof. dr. Fish sagde: ”Undersøgelsen, der blev udført af WHOs egen organisation og offentliggjort i den respekterede medicinske tidsskrift Lancet, blev udført på 6 patienter på 671 hospitaler på 96 kontinenter. Mens 32 tusind 14 af de tilfælde, der var inkluderet i undersøgelsen, fik behandling med hydroxychlorokin, blev 888 tusind 81 af dem fulgt som kontrolgruppe. Denne undersøgelse er imidlertid blevet fundet problematisk i mange henseender af den videnskabelige verden. Det tilfredsstillede ikke dem, der nærmede sig stoffet objektivt.

Påpegede, at den første anvendelse af hydroxychloroquin, også kendt som et malariamedicin, til behandling af Covid begyndte i Kina, hvor epidemien først dukkede op, prof. Dr. Fish sagde, ”Da undersøgelserne udført i Kina og Frankrig i begyndelsen af ​​epidemien antydede, at dette lægemiddel var effektivt til behandling, blev det det mest anvendte lægemiddel over hele verden. For at et lægemiddel kan bruges i en sygdom, skal det bevise sig både med hensyn til effektivitet og bivirkninger.

Dette kan kun ske med den randomiserede kontrollerede forsøgstype med den højeste evidensværdi af enhver type klinisk forsøg. Desværre er der endnu ingen sådanne undersøgelser af malariamedicin i Covid-19-behandling. Af denne grund kan vi stadig ikke være sikre på effektiviteten eller bivirkningerne af dette lægemiddel.

WHO suspenderede lægemidlet, fordi det kunne være risikabelt i behandlingen af ​​Covid-19, men dette lægemiddel bruges i mange andre sygdomme. "Denne beslutning betyder ikke, at brugen af ​​stoffet i malaria og andre reumatiske sygdomme er stoppet."

'Mange patienter søgte panik til os'

At forklare, at efter denne beslutning fra WHO, kom mange patienter, der tog stoffet, i panik til dem og begyndte at spørge om risiciene. Dr. For at forklare, at der endda er patienter, der ønsker at afslutte hans medicin, berørte Balık også kritikken af ​​WHO's beslutning:

”Dette lægemiddel er velkendt siden 1950'erne og er blevet brugt sikkert i sygdomme i immunsystemet, såsom malaria og lupus og reumatoid arthritis. Når det bruges til disse sygdomme, er antallet af hjerte-bivirkninger (såsom hjerteanfald) ekstremt lav. Dette er et af aspekterne af WHO's arbejde, der skaber et spørgsmålstegn. Risikoen for hjerte hos coronaviruspatienter kan øges i de avancerede stadier af sygdommen, når hjertet også holdes. Der skal gøres mere arbejde for at vide dette.

I det mindste kan randomiserede kontrollerede forsøg udføres i tilfælde, der ikke er alvorlige og ikke har nogen hjerterisiko. WHO kunne have fortsat denne undersøgelse, som blev offentliggjort i Lancet, ved at fjerne patienter med høj risiko for hydroxychloroquin. Fordi hele verden vil vide, om dette lægemiddel virker i Covid, eller på hvilket tidspunkt og i hvilken type patienter det kan bruges. I modsætning til vores er det faktum, at stoffet normalt gives til patienter, når deres tilstand forværres i mange lande, og undersøgelsen undersøger ikke denne situation tilstrækkeligt. Derfor understreges det, at det ikke ville være overraskende, at dødeligheden hos patienter, der fik behandling, var højere end gruppen, der ikke tog stoffet.

'Det mest krævende land bruges selv i England'

At forklare, at malariamedicin bruges til behandling af Covid i mange lande i verden, og der er omkring 200 undersøgelser i gang i verden om dette emne. Dr. Om at selv England, et af de strengeste lande inden for lægemiddelforskning, ikke er ligeglad med risikoen for hydroxychloroquin-bivirkninger, som WHO hævder, sagde Balık:

”Der er et stort randomiseret kontrolleret forsøg med dette lægemiddel ledet af University of Oxford: PRINCIPLE-undersøgelsen.

I denne undersøgelse anvendes hydroxychloroquin i milde tilfælde af Covid, mennesker i alderen 50-65 år, der er i risikogruppen med en underliggende sygdom, og personer over 65 år, der ikke har en underliggende sygdom, og også hos patienter, der følges op af familielæger uden for hospitalet.

Mens Det Forenede Kongerige tillader en sådan undersøgelse såvel som brugen af ​​lægemidlet ud af hospitalet, WHO suspenderer sine undersøgelser af hydrochloroquin på grund af hjerte risiko ses med mistanke.

Så hvorfor lagde den samme WHO ikke forbehold om brugen af ​​stoffet i malaria? Hvorfor ignorerede WHO pludselig muligheden for, at et billigt og let tilgængeligt lægemiddel såsom hydroxychloroquin, der er på listen over essentielle lægemidler, måske fungerer? Dette er alle spørgsmål, der venter på at blive besvaret. "

behandlingsprotokol i Tyrkiet gav en af ​​de bedste '

I løbet af pandemien skriver mange ting, der gør det bedre end verden og desuden skriver en e-mail hydroxychloroquinbehandling i de fleste lande, der bruger protokollen til den videnskabelige verden om lægemidlets effektivitet og sikkerhed i Tyrkiet, tilstanden til at lave en udsendelse Prof. Dr. İsmail Balık afsluttede sine ord som følger: ”Vi er blevet et af de lande, der bedst styrer behandlingsprocessen takket være vores Covid-19 behandlingsvejledning, som blev skabt af det fælles sind på det videnskabelige råd og opdateres konstant.

Ved hurtigt at ændre retningslinjen begyndte vi at bruge Favipiravir og hydroxychloroquin i den tidlige fase af infektionen. Derefter faldt antallet af intensiv pleje og dødelighed hurtigt. Vi vil være i stand til at se alle disse mere tydeligt med en videnskabelig publikation.

Der kræves naturligvis forsigtighed med hensyn til dette lægemiddel, men der er behov for mere forskning og endelig dokumentation for at træffe en endelig beslutning. Når vi ser på de tilgængelige data, ser det ud til at det vil være gavnligt at starte Covid-19-behandlingen tidligt og prøve kombinerede terapier. (Milliyet)


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer