Rails nåede Falez-krydset i Antalya 3. trin jernbanesystemprojekt

Rails nåede Falez-krydset i Antalya 3. trin jernbanesystemprojekt
Rails nåede Falez-krydset i Antalya 3. trin jernbanesystemprojekt

I Antalya Metropolitan Kommunes 3. Stage Rail System Project, blev en anden vigtig tærskel krydset, og skinnerne nåede Falez Junction. Der forberedes jernbaneproduktion mellem Antalya Museum - Meteorology Junction, hvis infrastrukturarbejde er afsluttet.


Det 3. trin-jernbanesystemprojekt, der forbinder Varsak, som vil styrke Metropolitan Kommunes offentlige transportnetværk, til busstationen, Antalya Education Research Hospital og byens centrum fortsætter hurtigt mellem Bus Station Junction og Konyaaltı Street.

MELTEM ER KLAR, FALEZ-AFSNITTET ER NÆRMER TIL SLUT

Jernbaneproduktion og parketarbejde udføres på Meltem-Hospital og Falez-krydset, som er et af de vigtige vendepunkter i projektet. Det meste af arbejdet mellem Meltem Boulevard og hospitalet er afsluttet. På scenen fra Hospital Junction til Falez Junction er installationen af ​​ledningsstængerne, skinnesamlingen og armeret betonværker ved at være afsluttet. Baldakinarbejder udføres på den station, der skal tjene ved hospitalets stop.

KLAR TIL MUSEUMMETEOROLOGI JERNBANEPRODUKTION

På den nordlige side af vejen mellem Falez-krydset og Konyaaltı Caddesi foran Antalya Museum arbejder holdene på regnvandslinjen. I Museum Junction, hvor konstruktionsmaskinerne fungerer, er jernbaneproduktionen rettet mod at være afsluttet inden udgangen af ​​måneden. Infrastrukturarbejderne mellem museet og Meteorology Crossroad, kædestangsfundamenter, parketfremstilling, lysstænger og vejgrænsearbejder blev afsluttet og gjort klar til jernbaneproduktion. Den nordlige vej mellem museet og Meteorology Junction blev åbnet for trafik. Fundamentkonstruktionen af ​​Museum Stop, som vil være det sidste stop på Rail System-ruten, er også startet.

UDGRAVNING FORTSÆTTER MED OTAGAR-UDVEKSLING

Inden for rammerne af det 3. trinskinnesystemprojekt fortsætter tunnelforbindelsesarbejdet, der forbinder 1. og 3. trinskinnesystemlinjer under Bus Station Junction hurtigt. Tunneludgravningsoperationer udføres på den vestlige akse af den del af Antalya Boulevard mellem Otogar Junction (terminalbusindgang) og Anatolian Junction og den vestlige akse af Anatolian Crossroad.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer