TransportationPark skriver TMM med busser for at skabe opmærksomhed

TransportationPark skriver TMM med busser for at skabe opmærksomhed
TransportationPark skriver TMM med busser for at skabe opmærksomhed

Mens undersøgelserne mod Coronavirus (Covid-19) -epidemien, som påvirker hele verden, fortsætter, gennemfører Kocaeli Metropolitan Municipality opmærksomhedsundersøgelser for reglerne for rengøring, maske og afstand, der kan forhindre epidemien. I denne sammenhæng skrev TransportationPark, et af Metropolitan Kommunes tilknyttede selskaber, TMM med busser for at øge bevidstheden.

Luftfoto


Mens arbejdet mod coronavirus (Covid-19) -epidemien fortsætter, fortsætter Kocaeli Metropolitan Municipality med at øge offentlighedens bevidsthed om borgerne. Kocaeli Metropolitan Kommunes borgmester Assoc. Dr. Er det TMM initieret af Tahir Büyükakın? Støtte kom fra TransportationPark til (rengøring, maske, afstand) opmærksomhedsundersøgelse. TransportPark Sahilyolu skrev TMM ved at føre 10 busser side om side i busgaragen. TMM-koreografien skrevet af busser blev set fra himlen.

Rensemaskeafstand

TMM, som også er meget omtalt i den nationale presse af borgmester Büyükakın, der understreger rengøringsmaske og afstand ved enhver lejlighed Dette var første gang sloganet blev lavet. TMM (rengøring, maske og afstand), som er et vigtigt slogan i navnet på et sundt liv og rejser, var også ønsket af borgerne. Det er også af stor betydning med hensyn til folkesundhed, at der lægges vægt på, hvor vigtigt masken, afstanden og renheden er i vores liv, især i denne proces, ved enhver lejlighed.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar