Indenlandsk bil tOGGer batteriet, der skal produceres i Tyrkiet

Indenlandsk bil tOGGer batteriet, der skal produceres i Tyrkiet
Indenlandsk bil tOGGer batteriet, der skal produceres i Tyrkiet

TOGG valgte Farasis, en af ​​verdens førende Li-Ion-batteriproducenter, som en forretningspartner til brug af batteripakken i sit produktsortiment. I henhold til aftalen produceres tOGGer-batterimoduler og -pakker i Tyrkiet. De to virksomheder, energilagringsløsninger til Tyrkiet og de omkringliggende lande inden for rammerne af en omfattende hensigtserklæring underskrevet udover levering af battericeller vil udvide sit samarbejde ved at tilbyde et joint venture-selskab under taget.


TOGG valgte Farasis, en af ​​verdens førende Li-Ion-batteriproducenter, som sin forretningspartner for batteriet, som er en af ​​de mest basale komponenter i det elektriske køretøjs produktsortiment, det udvikler. IT Valley i de næste TOGG-bestyrelsesmedlemmer deltog også ved at underskrive de omfattende intentioner i en erklæring efter, at brevet blev udviklet med Farasis batterimodul og pakkeproduktion i Tyrkiet, energilagringsløsninger til Tyrkiet og de omkringliggende lande vil præsentere et joint venture-selskab under taget, og de vælger også et strategisk partnerskab Det blev anført, at det blev vurderet omhyggeligt.

TOGG-formand Rifat Hisarcıklıoğlu sagde: ”Det joint venture-selskab, der skal etableres sammen med Farasis, vil også være et initiativ til at øge effektiviteten i vores lands energisystem, reducere vores lands afhængighed af udenlandsk energi og fremskynde vores udvikling af et rent og effektivt energisystem. På denne måde bliver TOGGs mobilitetsøkosystem en vigtig regional aktør, der udvikler teknologi og skaber seriøs økonomisk værdi ”.

TOGGs administrerende direktør Gürcan Karakaş sagde i en erklæring vedrørende aftalen: ”Siden 2018 har vi vurderet mere end 30 globale batterileverandører, herunder mulige indenlandske samarbejder, inden for rammerne af ikke-afsløringsaftaler (NDA), hvorfra de bedst opfylder vores tekniske, kommercielle og strategiske kriterier. "Farasis-batteriet, en af ​​verdens førende Li-Ion-batteriproducenter, er blevet valgt som vores forretningspartner."

Karakaş fortsatte sine ord som følger: ”Det er meget vigtigt, at Li-Ion batteriteknologi, der betragtes som en af ​​de vigtigste og grundlæggende teknologier til elektriske køretøjer i dag, kommer til vores land med en vigtig aktør som Farasis. Vi har lige fra begyndelsen udtrykt, at TOGG også vil udløse den teknologiske transformation i vores land, mens de udvikler sine elektriske køretøjer uden emission. Dette samarbejde vil gå ud over produktionen af ​​elektriske køretøjsbatterier, vores land vil udvikle batteriets F & U-kompetencer, elbilsprojekter fra bilfabrikanter vil udløse transit til Tyrkiet, Farasis produktsortiment, der viser sig at øge energilagringsvirksomheden med ikke-bilindustrielle energilagringsprodukter og joint venture-virksomheder fra dets med det brand, det vil udvikle, vil det producere en meget vigtig ny økonomisk værdi som den eksklusive repræsentant for Farasis i den region, det er ansvarlig for ”.

"TOGG er et banebrydende initiativ om elektriske køretøjer"

Intentionen om undertegnelse af hensigtserklæringen, der deltog i Farasis medstifter og administrerende direktør for online dr.y Wang, påpegede, at et af de vigtigste billande i regionerne i Tyrkiet "til at udvikle elektriske køretøjer ved hjælp af den avancerede bilakkumulering i Tyrkiet og arbejde med den vej, der går TOGG til at producere at være med har været et af de naturlige skridt, vi har taget i tråd med vores grundlæggende strategier. TOGG på det rigtige tidspunkt, det rette sted, gør det rigtige job, for at støtte de ambitiøse vækstplaner for vores banebrydende virksomhed inden for batteriet, vi elektrificerer til det næste store, vi så markedet i en mere ideel placering fra Tyrkiet, tOGGer end en ideel partner düşünemezdik.gerek Tyrkiet ' Vi underskrev denne hensigtserklæring for at imødekomme de behov, der vil opstå og kravene fra regionen. "Vi er glade for, at dette samarbejde, der startede med levering af batterier, vil blive et langsigtet partnerskab."

Leder af Farasis Europe Organisation, Sebastian Wolf, der personligt deltog i underskrivelsesceremonien i Informatics Valley og udførte samarbejdsaktiviteterne lige fra starten, sagde: ”Fra begyndelsen så vi, at begge virksomheder delte den samme entusiasme med at elektrificere fremtiden for individuel mobilitet. skal vi forvente i Tyrkiet såvel som et ikke-bilmarked i efterspørgslen efter Li-ion-batterier til biler til en markant stigning i forekomsten. Derfor er vi glade for at samarbejde med TOGG for at etablere det første producentfirma for elbiler i regionen, ”sagde han.

Cell FoU vil også blive gjort

I den fælles erklæring fra TOGG og Farasis efter underskrivelsesceremonien, “I henhold til joint venture-selskabs hensigtsbrev, der inkluderer de generelle principper for det strategiske partnerskab, der blev underskrevet i TOGGs ledelsescenter i Informatics Valley, vil joint venture-selskabets omfattende forretningsplan blive oprettet inden udgangen af ​​2020, og dette er det juridiske grundlag for partnerskabet. vil blive detaljeret i perioden. I tråd med disse undersøgelser sigter det mod at oprette et joint venture-selskab lovligt i begyndelsen af ​​2021 efter den endelige evaluering af bestyrelsen for de to selskaber.

TOGG og Farasis etableres mellem det målrettede joint venture-selskab, der kom nativisme, et af spørgsmålene givet parterne i forretningsplanen er fremhævet, forretningsplan inden for battericellerne i udvikling og produktion af detaljer skal vurderes i Tyrkiet, især på lang sigt vil kompetence blive udviklet inden for cellekemi både Det blev understreget, at det vil yde et stort bidrag til siden.

Hibya News Agency


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer