TOSFED, afventet til WRC Rally of Turkey

TOSFED, afventet til WRC Rally of Turkey
TOSFED, afventet til WRC Rally of Turkey

Tyrkiets Automobile Sports Federation (TOSFED) af de sidste tre år, FIA World Rally Championship (WRC) inkluderet som organiseret af Rally of Turkey, International Automobile Federation (FIA), som i 2021 fandt sted på ventelisten ved at indtaste den rotation af kalenderen, der blev annonceret af.


Med en erklæring om emnet sagde TOSFEDs præsident Eren Üçlertoplaka, at organisationen, organiseret i regi af Republikken Tyrkiets præsidentskab, endnu en gang modtog stor ros fra myndighederne og deltagerne: "I de sidste 3 år i verdensmesterskabsarenaen, vores præsident Recep Tayyip Erdoğan, Ungdom og Vi har tilbagelagt en vigtig afstand med støtte fra vores sportsministerium og turistministeriet. 2020-sæsonen og pålægger på vores egne vilkår et meget lavere budget indså, at vi samledes i Tyrkiet, både FIA, WRC-promotor for begge, såvel som at blive en organisation, der virkelig ønskede at blive medlem af WRC-teamet, og vi fik bedre karakterer end dem, der hvert år observerer. " sagde.

Sagt, at de foretrækker at vente på, hvordan de nuværende pandemiske forhold vil påvirke livet og sportens verden, sammen med denne effekt og magt skabt efter succesrige organisationer, sagde Üçlertoprağı: ”De tre lande, der er inkluderet i den annoncerede 2021-verdensmesterskab i rally, er endnu ikke sikre på at konkurrere, da den nødvendige aftale endnu ikke er nået. I dag vides det ikke, hvordan pandemien vil påvirke stævnerne i begyndelsen af ​​året. Når vi TOSFEDER, også med henblik på at bevare vores lands interesser, også i Tyrkiets Rally 2021 i tråd med vores egne forhold, er vi klar til at organisere på den bedste måde. Vi vil følge sæsonens forløb nøje. Tyrkiet, så længe du vil, vil 2021 fortsat være med i verdensmesterskabet i rally. " Han talte i formen.

Fuld mærker fra FIA til TOSFED om miljø

AVIS, Grand Yazıcı Club Turban, Turk Yacht, Pilotcar, Ahu Hospital, Marmaris Municipality, Marmaris Chamber of Commerce, Mr. Dardanel, Auto Club, i regi af præsidentskabet for Republikken Tyrkiet med bidrag fra Ministeriet for Ungdom og Sport, Ministeriet for Kultur og Turisme og Spor Toto, Fore and B-Good sponsoreret af Turk Telekom infrastruktur og organiseret af Tyrkiets Rally inden for FIA's miljømæssige bæredygtighedsprogram, for eksempel af uafhængige revisorer, der viser formen for et løb, som er den højeste kategori af 'tre stjerner i' blev tildelt. Med sloganet 'Behave Ecofriendly-Environment Conscious Action' var Zero Waste Management og mangesidede arbejdsplaner, der blev oprettet i samarbejde med Çevko, i stand til at få fulde karakterer. Miljøtilsynsmyndighederne, der støttede overholdelsen af ​​miljøprotokollen i hele organisationen og blev udnævnt for første gang på mange punkter, understregede, at de kunne være et 'referencepunkt' for verdensrallyorganisationerne i inspektionen foretaget af FIA.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer