Tatar gennemførte en testkørsel med TRNCs indenlandske bil GÜNSEL B9

Tatar gennemførte en testkørsel med TRNCs indenlandske bil GÜNSEL B9
Tatar gennemførte en testkørsel med TRNCs indenlandske bil GÜNSEL B9

Præsident Ersin Tatar foretog en prøvekørsel med B10, den første model af TRNCs første indenlandske bil, GÜNSEL, som blev udviklet af tyrkiske ingeniører og designere med 1,2 års arbejde og 9 millioner timers indsats ved Near East University.
Præsident Ersin Tatar satte sig bag rattet på 100 procent elektrisk GÜNSEL og testede køretøjet i køreområdet på GÜNSEL-produktionsfaciliteter i University of Near East University. Under testkørslen præsident Ersin Tatar, formand for bestyrelsen for Near East University Prof. Dr. İrfan Suat Günsel blev ledsaget. Præsident Ersin Tatar afgav en erklæring efter testkørslen, og lykønskede Günsel-familien, der opnåede denne store succes.

Præsident Ersin Tatar: "Jeg er glad og glad på vegne af mit land ..."


I sin tale sagde præsident Ersin Tatar, at vores indenlandske bil GÜNSEL vil yde et stort bidrag til fremme, økonomi, eksport, beskæftigelse og udvikling af landet.

Præsident Ersin Tatar sagde: "Jeg er glad og glad på vegne af mit land" efter testkørslen med GÜNSEL B9. Tatar sagde, at de vil være glade for at se GÜNSEL på vejene efter de nødvendige testprocesser, og takkede dem, der bidrog og Günsel-familien.

Præsident Tatar understregede, at GÜNSEL er en 100 procent elektrisk bil, er en vigtig udvikling for den tyrkiske republik Nordcypern. ”Verden ændrer sig nu. Det er nødvendigt at beskytte luften, emission og miljøet. Når GÜNSEL lanceres på markedet, vil det være blandt de første i verden med disse funktioner. Jeg tror, ​​det vil tiltrække opmærksomhed med hensyn til både indenlandsk produktion og komfort ”.

Prof. Dr. İrfan Suat Günsel: "Jeg vil gerne takke republikkens præsident for hans besøg ..."
Hilser præsident Ersin Tatar velkommen på GÜNSEL produktionsfaciliteter, Near East University formand for bestyrelsen Prof. Dr. İrfan Suat Günsel fulgte præsident Tatar under testkørslen. Efter testkørslen har Prof. Dr. İrfan Suat Günsel takkede præsident Ersin Tatar for hans besøg i GÜNSEL. Prof. Dr. İrfan Suat Günsel sagde, at de lavede 100 procent elbil GÜNSEL fra design til F&U, teknologi til teknik med en krop, et hjerte, med stor tro, der arbejdede dag og nat.

Kan gå fra Lefke til Karpaza to gange ...

GÜNSEL B350, som kan køre 9 kilometer på en enkelt opladning, blev produceret ved at kombinere i alt 10 tusind 936 dele. Køretøjets motor har en effekt på 140 kW. Hastighedsgrænsen for Günsel B100, som kan nå 8 km / t på 9 sekunder, er elektronisk begrænset til 170 km / t. GÜNSELs batteri kan oplades på kun 20 minutter med hurtig opladning.

GÜNSELs første model blev produceret i B9 gule, røde og blå farver. Gul symboliserer jord på Cypern og blå symboliserer hjemlandet Middelhavet. Rød er inspireret af den røde stjerne og halvmåne på den tyrkiske republik Nordcyperns flag.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer