Forudbestilling til Seven Knights Time Wanderer Åbnet på Nintendo eShop

Forudbestilling til Seven Knights Time Wanderer Åbnet på Nintendo eShop
Forudbestilling til Seven Knights Time Wanderer Åbnet på Nintendo eShop

Seven Knights Time Wanderer blev lanceret i 5 lande på Nintendo eShop til forudbestilling en uge før udgivelsen den 40. november.


Fra denne dag til den 4. november kan spillere forudbestille Seven Knights Time Wanderer-spillet fra Nintendo eShop til 20% rabat på den normale pris. Derudover åbnes pre-downloads fra den 29. oktober, så spillere hurtigt kan deltage i spillets RPG-eventyr i tid, når spillet frigives.

Visuelt utroligt er en realtids, rundebaseret singleplayer RPG med afslutningen på historien baseret på spillet Seven Knights Mobile, optimeret til konsolplatformen med helt nye kontroller og kampsystem. Det giver også sjov skabelse af dæk ved hjælp af forskellige helte i henhold til strategien.

Hun fokuserer på Vanessa, det ottende medlem af Seven Knights, og hendes eventyr om at forsøge at komme hjem sikkert efter hendes overlegne magiske udstyr kendt som Sandy, det bevidste timeglas, er faldet i bøjning af rum og tid.

Seven Knights Time Wanderer er nu tilgængelig til forudbestilling og vil være tilgængelig fra Nintendo eShop som en digital pakke i alle regioner fra den 5. november. Mere detaljeret information, billeder og salgsfremmende video om spillet kan findes på den officielle hjemmeside og Twitter.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer