Tidsforlængelse for køretøjer fra tyrkiske borgere i udlandet

Tidsforlængelse for køretøjer fra tyrkiske borgere i udlandet
Tidsforlængelse for køretøjer fra tyrkiske borgere i udlandet

Tidsforlængelse for køretøjer fra tyrkiske borgere i udlandet; Handelsminister Ruhsar Pekcan sagde: "For at forhindre klager fra vores borgere, der bor i udlandet på grund af den pandemiske manglende evne til at tage deres køretøjer med udenlandske nummerplader til udlandet, er tilladelsesperioden for køretøjer til personlig brug blevet forlænget til slutningen af ​​året uden behov for at ansøge om toldadministrationen."


Minister Pekcan bemærkede, at tilladelsesperioden for de pågældende køretøjer til personlig brug blev forlænget indtil årets udgang uden behov for at anvende toldadministrationen.

Minister Pekcan erklærede, at individuelle ansøgninger om køretøjer, der udløber ved udgangen af ​​året inden 31. december 2020, vil blive vurderet af toldmyndighederne, og hvis det skønnes passende, vil der blive foretaget en forlængelse.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer