Toyota Hybrid Vehicle Sales overstiger 16 millioner

Toyota Hybrid Vehicle Sales overstiger 16 millioner
Toyota Hybrid Vehicle Sales overstiger 16 millioner

Lige siden Toyota introducerede sin revolutionerende hybridteknologimodel til bilverdenen i 1997 for første gang, har salget af hybridbiler oversteget 16 millioner enheder.


Toyota, der solgte 2020 tusind 8 hybridbiler i de første 979 måneder af 855, nåede i alt 16 millioner 7 tusind 441 enheder. Med dette salgstal bevarede Toyota sin klare lederskab inden for hybridteknologi. Tyrkiet producerede på Toyota C-HR i samme periode et år 79 tusind 132 enheder med salg dagen den begyndte at producere kastede i alt 655 tusind 687 solgte enheder siden underskrivelsen.

Toyota opnåede også endnu en vigtig succes inden for salg af hybridbiler i Europa og oversteg 3 millioner enheder. I de første 8 måneder af året var antallet af hybridbiler solgt af Toyota i hele Europa 281. Toyota, også i Tyrkiet ved at gøre hidtil 876 tusind 2009 enheder salg af hybridbiler siden 29, har fortsat sin førende position inden for salg af hybridbiler i Tyrkiet. I dag bærer 776 af hver 100 hybridbiler i trafik i Tyrkiet Toyota-logoet.

Der sælges 5,5 millioner elektriske køretøjer årligt

Toyota meddelte også, at det årlige salg af 2030 millioner elektriske køretøjer planlagt til 5,5 vil blive realiseret 5 år tidligere end forventet. I erklæringen fra Toyota blev det meddelt, at salget af elbiler stiger til 5 millioner årligt i 2025, 5,5 år forud for planen.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer