Tunnelen, der forbinder Kızılcahamam med Çerkeş, er nået til sin sidste fase

Kızılcahaman Tunnel Works Afsluttet
Kızılcahaman Tunnel Works Afsluttet

Transport- og infrastrukturminister, Adil Karaismailoğlu, erklærede, at arbejdet med Kahramankazan-vejen fortsætter og sagde: "Vores andre igangværende krydsningsarbejder vil blive afsluttet så hurtigt som muligt, og denne vej vil blive tilbudt vores borgere i Ankara og Kahramankazanli". Minister Karaismailoğlu erklærede, at Kızılcahaman-tunnelværkerne er afsluttet, og at tunnelen vil blive åbnet for borgernes tjeneste inden udgangen af ​​november.


Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, var i dag i Kahramankazan for at undersøge anlægsarbejderne på vejen Ankara-Kahramankazan. Minister Karaismailoğlu sagde, at de fortsætter arbejdet uden at bremse, og gav følgende ord til journalisterne:

”Der er et feberagtigt arbejde på denne 28 kilometer lange vej. Skæringspunktet, hvor vi i øjeblikket befinder os, planlægges afsluttet inden for den næste måned. Vores andre igangværende krydsningsarbejder vil blive afsluttet så hurtigt som muligt, og denne vej vil snart være tilgængelig for vores borgere i Ankara og Kahramankazan.

Et af de vigtigste kryds i denne region er Palace Junction. Vi programmerede det også med vores venner. Vi rejser der så hurtigt som muligt for at starte og slutte på kort tid. "

Arbejdet med den 2071 meter lange Kizilcahamam-tunnel er nået til den sidste fase.

Minister Karaismailoğlu informerede om Kızılcamam-tunnelen, et andet vigtigt projekt i regionen, og erklærede, at arbejdet er i sidste fase. Minister Karaismailoğlu sagde, at de vil stille Kızılcahamam-tunnellen til rådighed for borgerne inden udgangen af ​​november, ”Et af de vigtige projekter vedrørende regionen er Kızılcahamam-tunnelen. Tunnelen, der forbinder Kızılcahamam med Çerkeş. Arbejdet er nået til den sidste fase i denne 2071 meter lange tunnel. Vi arbejder i øjeblikket godt. Inden udgangen af ​​november, det vil sige inden vinteren kommer og de barske vinterforhold begynder, vil vi sætte Kızılcahamam-tunnellen i tjeneste for vores borgere. Vi vil være sammen med dig til åbningen af ​​satsen i næste måned. Vi arbejder i store projekter, der tilføjer værdi til vores land. Vi arbejder hårdt på at afslutte dem så hurtigt som muligt og bringe dem til økonomien i vores land. Når disse projekter er afsluttet, planlægger vi vores nye projekter sammen med vores værdifulde parlamentsmedlemmer og lokale administratorer. ''

"Tyrkiets arbejde med titusinder af mennesker, vi arbejder omkring"

Tyrkiet i alle aspekter af transport, infrastruktur, telekommunikation og fortsætte overførslen af ​​Karaismailoğlu meget vigtigt rumprojekt, projektets ansvar for at få verden til at tage prøven sagde, at de var opmærksomme. Tyrkiet omkring arbejdstageren, ingeniøren, entreprenøren sammen med titusinder af mennesker til arbejdsmaterialerne, de understregede ministeren Karaismailoğlu, ordene fortsatte som følger:

”Vi var på Mardin og Hakkari i sidste uge. Vi var i Artvin forleden dag. Vi er også i Ankara i dag. Vi har meget vigtige og værdifulde projekter i alle dele af vores land. Alle gør det for at øge vores nationers livskvalitet og levestandard. Vi arbejder med hele vores team for at tilføre værdi til vores land med hensyn til økonomi, handel og turisme. Vi laver lignende projekter i Hakkari og Istanbul. "

AK Party Ankara stedfortrædere Emrullah İşler, Zeynep Yıldız, Orhan Yegin og Kahramankazan borgmester Serhat Oğuz deltog i Karaismailoğlu.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer