TÜRASAŞ-repræsentanter gennemgår udviklingen i jernbanesektoren!

TÜRASAŞ-repræsentanter gennemgår udviklingen i jernbanesektoren!
TÜRASAŞ-repræsentanter gennemgår udviklingen i jernbanesektoren!

TÜRASAŞ General Manager Mustafa Metin Yazar og den ledsagende delegation besøgte Eskişehir Chamber of Industry (ESO) og evaluerede udviklingen i jernbanesektoren.


Han mødtes med ESO Board TÜRASAŞ General Manager Mustafa Copywriter, Turkey Rail Vehicle Industry Inc. türasaş TÜLOMSAŞ, TÜVASAŞ, og sagde, at TÜDEMSAŞ konsolideringen og etableringen af ​​den viden, de har fundet vurderingen om arbejdet.

ESO-præsident Celalettin Kesikbaş takkede forfatteren for besøget, og erklærede, at Eskişehir er et af vores lands centrale punkter inden for jernbanesystemer, og at de arbejder på en række projekter til støtte og udvikling af sektoren.

I en erklæring om, at de er åbne for alle former for samarbejde i denne proces for at tage Eskişehirs potentiale et skridt videre, understregede Kesikbaş, at jernbanesystemer er en struktur, der berører mange sektorer. Kesikbaş sagde, "Enhver investering og enhver støtte, der ydes i sektoren, vil påvirke andre sektorer positivt".


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer