Turismeindtægter faldt 71,2 procent sammenlignet med samme kvartal sidste år

Turismeindtægter faldt 71,2 procent sammenlignet med samme kvartal sidste år
Turismeindtægter faldt 71,2 procent sammenlignet med samme kvartal sidste år

Turismeindkomst i juli, august og september III. Det var $ 71,2 milliarder 4 millioner 44 tusind ved at falde med 356% i kvartalet sammenlignet med samme kvartal året før. 71,6% af turistindtægterne (ekskl. Mobiltelefonroaming og marinaudgifter) blev opnået fra udenlandske besøgende og 28,4% fra borgere, der bor i udlandet.


Turismeindkomst i juli, august og september III. Det var $ 71,2 milliarder 4 millioner 44 tusind ved at falde med 356% i kvartalet sammenlignet med samme kvartal året før. 71,6% af turistindtægterne (ekskl. Mobiltelefonroaming og marinaudgifter) blev opnået fra udenlandske besøgende og 28,4% fra borgere, der bor i udlandet.

Besøgende organiserer deres rejser med personlig eller pakkerejse. Personlige udgifter udgjorde 3 mia. $ 97 mio. 691 tusind dollars af udgifterne i dette kvartal, og udgifterne til pakkerejser udgjorde 946 mio. $ 665 tusind.

Turismeindkomst og antal besøgende, III. Kvartal: juli-september, 2020

  Turismeindkomst efter type besøgende, III. Kvartal, 2020 Gennemsnitlig udgift pr. Indbygger, III. Kvartal, 2020

 

Alle typer udgifter faldt i dette kvartal sammenlignet med samme kvartal året før. Sport, uddannelse, kulturudgifter faldt 82,6%, udgifter til rejsetjenester 78,8% og udgifter til pakkerejser (den resterende andel i vores land) faldt 77,2%.

Ændring af udgifttyper sammenlignet med samme periode året før (%), III. Kvartal, 2020

 

Gennemsnitligt forbrug pr. Nat var $ 61

I dette kvartal var de gennemsnitlige udgifter til overnatning for udlændinge, der overnattede, $ 70, mens de gennemsnitlige overnatningsudgifter for borgere, der bor i udlandet var $ 46.

Antallet af besøgende faldt med 74,1% i forhold til samme kvartal sidste år

Antallet af besøgende, der afgår fra vores land, er III. Det blev 2020 millioner 74,1 tusind 5 mennesker ved at falde 604% i kvartalet sammenlignet med samme kvartal året før. 155% af dem var udlændinge med 79 millioner 4 tusind 430 mennesker, mens 53% var borgere bosat i udlandet med 21 million 1 tusind 174 mennesker.

I dette kvartal besøgte udenlandske besøgende vores land mest for "udflugter, underholdning, sport og kulturelle aktiviteter" med 74,9%.

For det andet var "besøg af slægtninge og venner" med 15,8%, og "besøg af slægtninge og venner" blev nummer tre med "forretning (konference, seminar, pligt osv.)" Med 3,3%. Borgere, der er bosiddende i udlandet, kom hovedsageligt til vores land for at "besøge familie og venner" med 65,4%.

Besøgende efter deres ankomstformål (%) *, III. Kvartal, 2020

(*): Priser beregnes eksklusive den person, der følger med ham.

 

Turismeudgifterne faldt med 89,8% sammenlignet med samme kvartal sidste år

Turismeudgifterne for vores borgere, der bor i landet og besøger andre lande, faldt med 89,8% sammenlignet med samme kvartal året før og nåede 126 millioner 79 tusind dollars. 119 millioner 604 tusind $ heraf var personlige og 6 millioner 476 tusind $ var udgifter til pakkerejser.

Turismeudgifter og antallet af borgere, der besøger i udlandet, III. Kvartal: juli-september, 2020

Borgere, der besøger udlandet i 2019 III. 93,1% i forhold til et kvartal

Antallet af borgere, der besøger udlandet i dette kvartal, faldt med 93,1% sammenlignet med samme kvartal året før og nåede 203 tusind 223 mennesker. Deres gennemsnitlige udgift pr. Indbygger var 620 $.

    Turismeudgifter, III. Kvartal, 2020 Gennemsnitlige udgifter pr. Indbygger, III. Kvartal, 2020


Hibya News Agency


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer