Turisttogruter udvides med Karaelmas Express

Turisttogruter udvides med Karaelmas Express
Turisttogruter udvides med Karaelmas Express

Kultur- og turistminister Mehmet Nuri Ersoy, Tyrkiets statsjernbaner (TCDD) vil blive lanceret af Ankara-Zonguldak Black Diamond Express-linjen Karabük-rejse gennem hovedstaden med tiden.


Minister Ersoy afgav en erklæring til pressemedlemmerne, der ledsagede ham i Kalecik-distriktet i Ankara, som er det første stop, på rejsen til Çankırı og Karabük med Karaelmas Express, der afgår fra Ankara Station.

Minister Ersoy sagde, at det østlige eksprestog var meget vellykket, og at de besluttede at øge antallet af sådanne turismerejser med Ministeriet for Transport og Infrastruktur.

Minister Ersoy erklærede, at de forsøger at oprette mindst 5 turismetog som Eastern Express, at de også arbejder på Van Express.

Minister Ersoy sagde, ”Vi gennemfører denne togrejse for at genoplive den tidligere aktive Karaelmas-linje. Vores mål er at forberede en komplet togrute til Kalecik, Çankırı, Çerkeş, Eskipazar, Karabük-Safranbolu og Zonguldak efter at have forladt Ankara ved at forberede sig på post-pandemien med dens indhold. I denne sammenhæng laver vi denne rejse. De steder, vi besøger, har kulturelle steder og gastronomiprivilegier. Vi forbinder ruten med dens natur. Ligesom Eastern Express er vi begyndt at arbejde for at appellere til både indenlandsk turisme og udenlandske turister. " brugte udtrykket.

Minister Ersoy erklærede, at de udnævnte eksperter fra hver by under taget af agenturet for fremme af turisme for turisme og fremme disse byer på GoTurkey-webstedet, organisere hver by inden for sig selv, styrke indholdet, styrke indholdet og fremme promoveringen på internationalt niveau med de data, der blev indsamlet om deres turismepotentiale, og hvad der skulle fremhæves. understregede, at de vil gøre.

Minister Ersoy sagde: ”Vi skaber forskellige ruter. En af dem er togrejseruten. Forsøgene i det østlige Anatolien var meget vellykkede. Ved at forbinde Ankara ønsker vi at sprede turisttogruter til mange punkter, som i Eastern Express. Vores mål er at oprette 5 ruter. Disse ruter har deres fordele. Du stopper i kort tid på ruter i nogle provinser. Du lærer disse steder at kende i kort tid. Når du tager det næste rejsepunkt, kan du besøge det i et bredere udvalg, kun for besøg der. Det gør billederne på de sociale medier, du lægger der, synlige. Vores mål er at sprede turisme til 81 provinser. Vi ønsker at skabe bevidsthed om det turismepotentiale, som alle har, og sikre, at alle får en del af turismekagen. ”

Kalecik, det første stop på ruten

Borgmester i Kalecik Duhan Kalkan bød minister Ersoy velkommen i Kalecik, det første stop på rejsen med Black Diamond Express.

I en tale ved ceremonien for åbningen af ​​Kalecik District Public Library og Cultural Center, hvor kommunens første fase blev afsluttet, sagde minister Ersoy, at hele verden har gennemgået en vanskelig proces, oplevet mange ændringer på grund af Kovid-19-epidemien, og at de vil overvinde denne periode i den nærmeste fremtid ved at følge reglerne omhyggeligt.

Ministrene Ersoy, ministeriet for kultur og turisme som et mål for det maksimale niveau i tilbageholdelse af på den ene side den nye normal, at de fortsætter med at producere den bedst mulige service til Tyrkiet og ringe til det bibliotek, de indviede, da dette vil understrege, at et resultat.

"I dag, i 57, herunder 1264 mobile biblioteker med vores læsevaner for at øges overalt i Tyrkiet, og vi arbejder kontinuerligt med at styrke for at gøre viden tilgængelig for alle vores mennesker." Minister Ersoy erklærede, at de designede biblioteker som boligarealer, hvor man kan tilbringe tid med viden ved at fjerne dem fra læsecentre.

Minister Ersoy sagde følgende: ”Vi besluttede at flytte vores Kalecik District Public Library til dette nye sted med et brugsareal på 340 kvadratmeter, fordi bygningen, hvor den plejede at være, var utilstrækkelig til service. Efter afslutningen af ​​reparations- og møbleringsarbejdet åbner vi dørene til vores bibliotek, som har 16 tusind 697 bøger. Jeg håber, det vil være gavnligt og tjene alle Kalecik-folk ordentligt på sunde dage. Jeg er glad for at se, at vores kommune har taget den første fase af kulturcentret i brug i dag. Vi er glade for, at vi også har salt i suppen med teknisk support fra vores generaldirektorat for biograf til biografhallen i dette center. Jeg lykønsker vores kommune med at bringe et sådant arbejde til Kalecik. Jeg håber, det vil tilføje smukke farver til Kaleciks sociale liv. "

Undersøgelse i Çankırıs historiske og turistmæssige steder

Minister Ersoy tog til Çankırı med Karaelmas Express efter Kalecik-programmet. Minister Ersoy, der besøgte Saltgrotten, der ligger i landsbyen Balıbağı i Çankırı, og som menes at have været drevet for første gang i det hettiske periode, modtog oplysninger fra myndighederne om undersøgelserne og turismeprojekterne.

Minister Ersoy, der gik fra Çankırı til Çerkeş-distriktet, besøgte de historiske steder i Çerkeş, Işıklar Mansion, den 4. Murat-moske og Sultan Murad Bath.

Minister Ersoy, der besøgte Işıklar Mansion, der blev bygget i 1800'erne og havde til formål at blive bragt ind i turisme med restaureringsværkerne, efter undersøgelserne, spurgte borgmesteren i Çerkeş, Hasan Sopacı, om situationen for Sultan Murad Bath, som blev bygget af Sultan Murad den 4. under Bagdad-kampagnen i 1638. modtaget information.

Minister Ersoy deltog i banebrydende ceremoni i Çerkeş kulturcenter efter at have besøgt Piri Sani Mustafa Çerkeşi grav i den 4. Murad-moske.

Eskipazar-undersøgelse i den gamle by Hadrianaupolis

Minister Ersoy, der flyttede fra Çerkeş til Eskipazar-distriktet i Karabük, foretog undersøgelser i Hadrianaupolis Ancient City, som blev brugt som en bosættelse i den sene hellenistiske, romerske og tidlige byzantinske periode og kaldet "Zeugma of the Black Sea".

Minister Ersoy, i den antikke by, der har en af ​​de rigeste mosaiksamlinger i det vestlige Sortehav, hvor ministeriet for kultur og turisme har gennemført udgravninger i 12 måneder, Karabük guvernør Fuat Gürel og Karabük University (KBU) arkæologiske afdeling Dr. Han modtog oplysninger fra fakultetsmedlem Ersin Çelikbaş.

Dette diasshow kræver JavaScript.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar