Türk Telekom Sunshine Project i 81 byer

Türk Telekom Sunshine Project i 81 byer
Türk Telekom Sunshine Project i 81 byer

"Sunshine" -projektet, der blev initieret af Türk Telekom for børn med nedsat syn, inkluderer 19 nye provinser og når 81 provinser. De nye semesteruddannelser, der starter den 15. oktober, tilbydes på den digitale platform, der er specielt oprettet til projektet.


Sunshine-projektet, som Türk Telekom udfører med bevidsthed om socialt ansvar, når 19 provinser ved at tilføje 81 nye provinser. Sunlight-projektet, initieret af Türk Telekom og Barrier-Free Life Association (EyDer) i 2014 for børn med nedsat syn, fortsætter sin uddannelse uden at bremse.

Sunlight-projektet, der fokuserer på uddannelse af børn med en visionsrate på mellem 1 procent og 10 procent og juridisk defineret som synshandicappede, understøtter børn med 'tidlig intervention', om end lille, med tilbageværende syn. Med projektet, der starter den nye periode den 15. oktober, børn med nedsat syn og deres familier; Generelle kurser om børns aktuelle visioner, hvordan man bruger og forbedrer denne vision, vil blive afholdt på den digitale platform. I denne sammenhæng vil der blive tilbudt 0 træningssessioner til 15 børn i alderen 70-1680 til 420 træningssessioner til deres familier.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer