Tyrkisk jernbanetopmøde kommer til 164 år gammel jernbanekultur

Tyrkisk jernbanetopmøde, kommer til 164-årig jernbanekultur
Tyrkisk jernbanetopmøde, kommer til 164-årig jernbanekultur

Det tyrkiske jernbanetopmøde, arrangeret af ministeriet for transport og infrastruktur ved Sirkeci Station, er afsluttet. Topmødet, der var vært for besøgende på den historiske Sirkeci Station i fire dage, tiltrak også stor opmærksomhed på online platforme. 21 millioner mennesker så topmødet, der blev afholdt mellem 24. og 9.5. oktober, online på sociale medier.


Minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu sagde, at topmødet er af stor betydning med hensyn til at afspejle vores jernbanekultur, ”Idéerne fra alle vores lokale og udenlandske deltagere, der deltog i vores topmøde og delte deres ideer, er meget værdifulde for os. Jeg tror, ​​at ideerne her vil lede vores revolutionære store investeringer i fremtiden. " sagde.

Det tyrkiske jernbanetopmøde, som blev organiseret af ministeriet for transport og infrastruktur og afholdt på Sirkeci Station, samlede lederne af jernbanesektoren sammen med eksperter inden for deres områder. På topmødet for første gang i Tyrkiet, den tyrkiske jernbane i verden, blev de vigtigste dagsordenspunkter fremsat af de førende navne i sektoren. Tyrkiets jernbaneudvikling inden for det unfurling tyrkiske jernbanetopmøde med deltagelse af indenlandsk og udenlandsk industri pioner. fremtrædende navne fra Europa deltog i det tyrkiske jernbanetopmøde, drøftede reformerne af jernbanerne i begge lande og deres samarbejde, der kan bringes på dagsordenen på dette område med Tyrkiet. Det tyrkiske jernbanetopmøde, der åbnede oplevelsesområder og forskellige udstillinger for sine besøgende i den historiske Sirkeci Station, blev også set live fra alle online platforme, herunder sociale medieplatforme, topmødets websted og mobile applikationer. 9.5 millioner mennesker fulgte det tyrkiske jernbanetopmøde, som blev fulgt med stor interesse i fire dage gennem sociale kanaler.

"Vil styre revolutionære store investeringer"

Det "tyrkiske jernbanetopmøde" blev afsluttet med "2023 Railway Vision Session" modereret af Hakan Çelik og deltog af ministeren for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu. Minister Adil Karaismailoğlu om at gennemføre revolutionerende gennembrud i jernbane- og jernbanetopmødet, der skal afholdes i Tyrkiet, udtrykte, at en begivenhed vil kaste lys over dette gennembrud, "Tyrkiet prøver at passe ind i den 164 år gamle jernbanekultur. Vores topmøde er af stor betydning med hensyn til at afspejle vores jernbanekultur. Aktiviteter inden for vores udstillinger bragt fra Anatolia 'Black Train' og 'Speed ​​Train vigtigt for at se udviklingen af ​​en kombination af jernbane og se områder i Tyrkiet. Udtalelserne fra alle vores lokale og udenlandske deltagere, der deltog i vores topmøde mellem 21. og 24. oktober og delte deres ideer, er meget værdifulde for os. "Jeg tror, ​​at ideerne her vil lede de revolutionære store investeringer, vi vil foretage i fremtiden."

"Vores mål er at hæve jernbanerne"

Minister Karaismailoğlu sagde, at deres mål er at øge jernbaneinvesteringerne, ”Vi har foretaget revolutionerende transportinfrastrukturinvesteringer i 18 år. Vi investerede cirka 907 milliarder TL i transportinfrastruktur. 18 procent heraf er jernbane. Selvfølgelig er der hovedsageligt motorvejsinvesteringer i dette. Fra september 2020 er investeringer i veje og jernbaner samlet. Vores mål er at trække motorvejene lidt længere ned og hæve jernbanerne lidt mere. Vi vil helt fjerne vores mangler der, gennemføre disse investeringer med hensyn til logistik og tilbyde dem til tjeneste i vores land ”.

"Sirkeci Station vil tjene som historisk jernbanemuseum"

Om, at Sirkeci Train Station vil blive betragtet som et museum i den kommende periode, sagde Karaismailoğlu, ”Vi sigter mod at etablere en bygning med cykelstier, sociale områder og rekreative områder mellem Sirkeci Station og Kazlıçeşme. Sirkeci station vil også for det meste blive revideret og vil tjene som 'Historisk Jernbanemuseum'. Vi forbereder en undersøgelse om dette. Vi har planlagt det, og vi vil introducere det på kort tid. Nu vil en passager, der forlader toget let nå det sted, han ønsker at nå på kort afstand med et mikro-mobilitetskøretøj. "Vi begynder at arbejde på Sirkeci Train Station."

Topmødet tiltrak intens interesse

interessen for aktiviteterne og præsentationer fra hinanden på topmødets værter, Republikken Tyrkiets statsbaner (TCDD), som blev gennemført af de dejlige og forskellige aktiviteter, så deltagerne intens interesse. Branded Products Wagon, "Right Now", Eastern Express Photo Contest's fotos udstilles, Eastern Express Special Exhibition, Railway Museum, hvor TCDDs gamle tog og lokomotiver udstilles, og området "Historical Clothes Exhibition", hvor uniformer designet fra fortid til nutid for TCDD-personale udstilles. Det var blandt de områder, der vakte nysgerrighed. Inden for rammerne af det tyrkiske jernbanetopmøde blev der afholdt mange workshops for at deltagerne kunne fortsætte deres færdigheder som en professionel hobby. Rejsefotografi Workshop, Miniature Workshop, Futurist Train Design Workshop var de workshops, der blev fulgt med interesse af deltagerne.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer