Türksat 5A modtaget satellit

Türksat 5A modtaget satellit
Türksat 5A modtaget satellit

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu meddelte, at TÜRKSAT 5A-satellitten, hvis produktionsprocesser og testfaser blev gennemført af AIRBUS D&S, blev modtaget af ministeriet for transport og infrastruktur og Türksat-embedsmænd.


Satellit ejer et af de 30 lande, som Tyrkiets femte generations kommunikationssatellit Turksat 5a-minister Karaismailoğlu sendte ud i rummet den 30. november og sagde, at "vi har leveret satellitten Turksat 5. Jeg håber, vi lancerer det i rummet den 30. november. Igen tilstræber vi at aktivere og starte Türksat 5B-satellitten i andet kvartal af 2021. Arbejdet fortsætter med vores Türksat 6A-satellit. Vi håber at lancere vores satellit, der produceres lokalt og nationalt af vores egne ingeniører, i rummet i 2022, ”sagde han.

Med angivelse af, at Türksat 5A-satellitten vil blive sendt til SPACE Xs lanceringscenter i Cape Canaveral, Florida, USA, bemærkede Karaismailoğlu, at denne satellit vil blive lanceret i rummet med Falcon 1-raketten den 9. november efter forberedelser, der tager cirka en måned.

Vi forventer, at Türksat 5A-satellitten starter tjenesten i andet kvartal af 2021.

Turksat 5A-satellit med Tyrkiet, Europa, Mellemøsten, Nordafrika, Centralvestafrika, Sydafrika, Middelhavet, Det Ægæiske Hav og et bredt geografisk område, herunder Sortehavet TV-udsendelser og datakommunikationstjenester vil blive præsenteret Minister Karaismailoğlu, "land, luft, Vi har udviklet en stor vision i sø- og jernbanesystemerne. ”Vi forventer, at rejsen fra TURKSAT 5A-satellitten, der har et fuldt elektrisk fremdrivningssystem, når sin position i en 31-graders østkreds, tager cirka fire måneder, og at Türksat 5A-satellitten starter sin tjeneste i andet kvartal af 2021,” sagde han.

Beskytter vores rettigheder i en 31 ° østkreds i 30 år

31 ° østkreds, der tjener på Turksat 5A-satellitmanøvreringsliv med Tyrkiets 31 graders frekvenser i østkredsløb og orbitalrettigheder, ville garantere i 30 år, understregede Karaismailoğlu ord konkluderede: "10 kW nyttigt, når det tages i brug med belastningskraft Turksat 5A, Turksat det bliver den mest kraftfulde satellit i sin flåde. Jeg håber, at vi arbejder sammen med hele vores nation for at nå en position, der producerer, udvikler og eksporterer teknologi inden for rumteknologier. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer