Tyrkiet og Bosnien-Hercegovina Mellem vej- og jernbanetransportemner adresserede kvitteringer

Tyrkiet og Bosnien-Hercegovina Mellem vej- og jernbanetransportemner adresserede kvitteringer
Tyrkiet og Bosnien-Hercegovina Mellem vej- og jernbanetransportemner adresserede kvitteringer

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, premierminister for Føderationen Bosnien-Hercegovina Fadil Novaliç, viceminister for kommunikation og transport af Bosnien-Hercegovina Nedzad Brankoviç var vært for Bosniens og Hercegovinas ambassadør i Ankara, HE Alagiç på sit kontor.


Spørgsmål om vej- og jernbanetransport mellem de to lande blev drøftet på mødet.

Minister Karaismailoğlu udtrykte sammen med premierministeren for Føderationen Bosnien-Hercegovina Fadil Novalic sin tilfredshed med besøget af viceminister for kommunikation og transport Nedzad Brankovic og ambassadør for Bosnien-Hercegovina i Ankara, hr. Alagiç.

På mødet formidlede Karaismailoğlu primært sine ønsker til de bosniske borgere, der mistede deres liv på grund af coronavirusepidemien under indflydelse af hele verden og til dem, der kæmper med sygdommen.

"Vi forsøger at løse alle de problemer, Bosnien-Hercegovina står over for, som om det var vores eget."

Understreger, at Bosnien-Hercegovina næsten er som mosaikken på Balkan, som præsident Recep Tayyip Erdoğan sagde, sagde minister Karaismailoğlu: ”Vores forbindelser med Bosnien-Hercegovina, som vi er stærkt forbundet med historiske rødder, er altid vigtige for os. Vi prøver at løse alle de problemer, Bosnien-Hercegovina står over for, som om det var vores eget. Til dette vil vi fortsat yde al slags støtte til Bosnien-Hercegovina med alle vores institutioner og organisationer på både bilaterale og multilaterale platforme ”.

"Vi gennemgik de trin, der kan tages inden for transport mellem de to lande."

Minister Karaismailoğlu sagde, at de altid vil være i solidaritet med Bosnien-Hercegovina med henblik på yderligere at udvikle forbindelser inden for transport samt politiske, kulturelle og økonomiske forbindelser, ”I dag har vi gennemgået de skridt, der kan tages inden for transport for at fremme disse sjældne forbindelser. I denne sammenhæng diskuterede vi den seneste udvikling i Sarajevo-Beograd Highway-projektet, som vores præsident også er tæt interesseret i ”.

Karaismailoğlu erklærede også, at de forhandler om, hvad der kan gøres for at forbedre forholdet mellem de to lande inden for jernbanetransport.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer