Çiğli Sporvognstilbud udsat

Çiğli Sporvognstilbud udsat
Çiğli Sporvognstilbud udsat

Udbuddet til opførelse af Çiğli Sporvej arrangeret af İzmir Metropolitan Municipality blev udsat efter ansøgningen fra virksomhederne. Udbuddet afholdes torsdag den 5. november.


Çiğli Tramway-udbud, arrangeret af Izmir Metropolitan Municipality Rail Systems Department, blev udsat efter ansøgninger fra 17 deltagende virksomheder. Virksomhederne, som skulle byde tirsdag den 20. oktober, bad om, at budet blev afholdt i november. Virksomhedernes ansøgninger blev accepteret, og udbuddet blev udsat til 5. november.

For at forbinde med bro

Karşıyaka Çiğli sporvognslinje, som er en fortsættelse af sporvognen, vil være 11 kilometer lang og bestå af 14 stationer. Karşıyaka Linjen, der starter fra Cevreyolu Station, vil være forbundet til Çiğli İstasyonaltı Mahallesi med forbindelsesbroen. Ca. 500 meter lang forbindelsesbro passerer ringvejen. Ud over sporvognslinjen vil der også være gang- og cykelstier på broen. Det meste af ruten var planlagt som en dobbelt linje, der passerede gennem de midterste medianer af de eksisterende gader og veje. Ny linje; İZBAN Çiğli Station vil betjene Çiğli Regional Training Hospital, Ata Industry, Katip Çelebi University og Atatürk Organized Industrial Zone.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar