Træningsfly styrtet i Istanbul: 1 tilskadekomne

Træningsfly styrtet i Istanbul: 1 tilskadekomne
Træningsfly styrtet i Istanbul: 1 tilskadekomne

En person blev såret i styrt fra træningsflyet, der startede fra Istanbul Hezarfen Ahmet Çelebi lufthavn.


I erklæringen fra Governorship of Istanbul blev følgende oplysninger givet: ”Træningsflyet tilhørende et privat flyselskab, der startede fra Istanbul Hezarfen Ahmet Çelebi lufthavn i dag kl. 10.56:11.05 styrtede ned nær lufthavnen kl. XNUMX, da det startede landing på grund af motorfejl. . Mens sikkerheds-, sundheds-, brandvæsen- og AFAD-holdene straks blev sendt til stedet, blev BN, pilotstuderende på flyet, reddet som såret. Da det ikke var muligt at nå stedet med hjulkøretøjer, blev en ambulancehelikopter sendt. En undersøgelse er blevet indledt om emnet. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer