Udenrigsministeriet til at rekruttere 40 embedsmænd

Professionelle embedsmænd er diplomatiske karriereofficerer, der påtager sig opgaver, beføjelser og ansvar i dannelsen og udførelsen af ​​tyrkisk udenrigspolitik og udfører repræsentationsopgaver i udlandet inden for rammerne af præsidentdekret nr. 1 om præsidentorganisationen. Detaljerede oplysninger om den erhvervsdrivende http://www.mfa.gov.tr Det er muligt at få adgang fra websiden med adressen.


I henhold til den endelige succesrangering i optagelsesprøven, der skal åbnes, er det maksimale antal medarbejdere, der kan udnævnes med titlen kandidat professionel officer, 40. Udnævnelser af dem, der har bestået optagelsesprøven, kan foretages til personalet på 7 til 9 grader fra klassen for generelle administrative tjenester under hensyntagen til de opnåede lønklasser, hvis der er nogen.

Optagelsesprøven består af skriftlige og mundtlige faser. Den skriftlige fase af eksamen afholdes den 21.-22. November 2020 i Ankara.

Ansøgninger om optagelsesprøve starter mandag 26. oktober 2020 og slutter kl. 6 fredag ​​2020. november 18. Ansøgninger foretages elektronisk via e-Government Gateway.

For detaljer om annonce KLIK HER

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer