Udstyring af biler med lithium-ion-batterier i det første russiske el-racerløb

Udstyring af biler med lithium-ion-batterier i det første russiske el-racerløb
Udstyring af biler med lithium-ion-batterier i det første russiske el-racerløb

RENERA Ltd., integratoren af ​​energilagersystemindustrien i den russiske statsatomenergikorporation Rosatom. Şti. (datterselskab af brændstoffirmaet TVEL) organiserede Ruslands første elektriske gokart-løb.


MINI-klasse racerbiler, der deltog i arrangementet, var udstyret med lithium-ion genopladelige batterier produceret af Rosatom. Disse løb, hvor børn i alderen 9-11 deltog, blev arrangeret af KAGK Academy Automotorsport F7 og Rosatom i St. Det blev afholdt på Izhorets-kartfeltet i Kolpinsky-distriktet i Skt. Petersborg.

Ti 10 kW elektriske gokartbiler udstyret med RENERA-batterier deltog i konkurrencen. Kartingbiler skiller sig ud som mere dynamiske og mere manøvrerbare køretøjer på racerbanen sammenlignet med benzinbiler. I modsætning til benzinbiler har elektriske kartbiler heller ingen udstødning. Denne funktion er især vigtig for indendørs kartingfelter. Mens man løser problemet med luftforurening, der kan opstå på grund af udstødningsgas, forhindres unge atleter i at blive forstyrret af denne gas. Overgangen til elbiler skaber nye muligheder for både lejekøretøjer og professionelle teams.

RENERA-batterier er udviklet med en kapacitet på 40 Ah (ampere-time). Takket være disse batterier kan kartbiler køre i racingtilstand i mindst 20 minutter. Derudover er disse batterier fuldt opladede inden for to timer. Om nødvendigt er det også muligt hurtigt at udskifte det tomme batteri med et opladet batteri. Takket være denne hurtige proces kan gokartkøretøjet let fortsætte løbet.

Emin Askerov, administrerende direktør for RENERA Ltd Şti, fremsatte følgende erklæring om emnet: ”Fremkomsten af ​​sådant udstyr fremstillet i Rusland var mulig takket være den hurtige udvikling af energilagringssystemer. Dagens løb viste et stort potentiale for at udvikle en miljøvenlig sport, hvis popularitet vinder fart. Vi mener, at RENERA-energilagringsenheder har stort potentiale til at blive implementeret ikke kun i vogn, men også i andre former for elektrisk transport.

Lithium-ion-batterier tilbydes som den mest egnede løsning til energilagring, både teknisk og økonomisk. Disse vandtætte batterier kræver ikke specielle rum til vedligeholdelse og opladning. Den høje energitæthed af lithium-ion-batterier, der har en meget lang levetid, gør dem også lette og kompakte. Svarende til RENERA-batterier, der produceres i overensstemmelse med høje sikkerhedsstandarder, bruges i elektriske personbiler og elbiler fra verdens største producenter.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer