Vejproblem ved Denizli Ski Center Udført

Vejproblem ved Denizli Ski Center Udført
Vejproblem ved Denizli Ski Center Udført

Borgmester Osman Zolan afsluttede vejproblemet med Denizli Ski Center, som blev bygget med det formål at gøre Denizli til et vigtigt attraktionscenter inden for vinterturisme, og sagde: "Det største skisportssted i Det Ægæiske Hav venter ivrigt på den nye sæson." 12 kilometer varm asfaltbelagt skisportsvej blev moderniseret.


Denizli Ski Center, som blev omsat i praksis af borgmesteren i Metropolitan Kommune Osman Zolan med det formål at gøre mere brug af alternative turistressourcer i Denizli, har fået et moderne transportnetværk. Vejproblemet i Denizli Ski Center, som har 12 kilometer varm asfalt, er løst. Borgmester Osman Zolan undersøgte de varme asfaltværker, hvor de sluttede på vej til Denizli Ski Resort, som de implementerede i Nikfer District of Tavas district. Borgmester Zolan blev ledsaget af borgmester for Tavas Hüseyin İnamlık, vicegeneralsekretær for Metropolitan Kommune Ali Aydın, medlemmer af rådet og ledsagende dem. Borgmester Zolan, der undersøgte det 12 kilometer varme asfaltarbejde, der startede fra Nikfer-distriktet til Denizli Ski Center, kontrollerede vandafløbskanalerne og barrierer i risikable områder på samme rute. Borgmester Zolan, der ønsker medarbejdernes bekvemmelighed, undersøgte også skicentret et stykke tid.

"Et af de vigtigste turistcentre i Denizli"

Borgmester Zolan understregede, at Denizli Ski Resort er et af byens vigtigste turistcentre. Borgmester Zolan sagde, at der er problemer med transporten af ​​anlægget, der leverer service efter verdensstandarder, og at de skal forbedre kvaliteten af ​​vejen, ”Vi kommer til en højde på 2420 meter her. En høj højde på skalaen fra Denizli. Kraftigt snefald forårsagede problemer på vejene. Vores gæster uden for byen, især vores borgere, der bor i Denizli, havde problemer med vejen. Vi opdagede denne situation, så problemet og begyndte at arbejde. Vi lavede den 12 kilometer lange vej til Denizli Ski Resort varm asfalt. Vores borgere og gæster fra Denizli har ikke længere problemer med vejen, når de kommer til skicentret. "Det største skisportssted i Det Ægæiske Hav venter spændt på den nye sæson."

"Det bliver bedre for hver dag der går"

Borgmester Zolan udpegede, at de ud over at asfaltere vejen gjorde ruten mere sikker ved at gøre barrierer i risikable områder: ”Jeg håber, at disse arbejder vil være afsluttet om få dage, og vores skisportssted Denizli vil være klar til denne vinter. Vi byder alle vores gæster bedre velkommen. Tillykke til Denizli, skielskere og alle vores gæster. Forhåbentlig bliver vores skicenter, som er et af Denizlis vigtigste turistcentre, bedre hver dag. Vi vil fortsat tilbyde muligheder inden for vinterturisme til vores land, region og by. Held og lykke igen. "

"Tak til borgmester Zolan"

Borgmester for Tavas Hüseyin İnamlık på den anden side erklærede, at skicentrets rute blev gjort endnu mere behagelig af Metropolitan Municipality, ”Vi er i Bozdağ, hvor Denizlis unikke skønheder ligger i en højde af 2420 meter. Vores skicenter får 12 kilometer varm asfalt. Vores gæster, der kommer her, rejser nu på en mere moderne og sikker vej. Jeg vil gerne takke vores borgmester i Metropolitan Kommune Osman Zolan for det udførte arbejde ”.

Det Ægæiske Havs største skisportssted

Denizli Ski Center, hvor skielskere venter spændt på åbningen af ​​den nye sæson, ligger i Bozdağ med en højde på 75 2 meter inden for grænserne af Nikfer-distriktet i Tavas-distriktet, 420 km fra byens centrum. Anlægget, der leverer service i verdensklasse, har 13 spor med en samlet længde på 9 kilometer. Anlægget, som har alle mulige muligheder og spor, som amatører og professionelle skiløbere og dem, der ønsker at tage på snowboard, søger, har 2 stolelifter med en kapacitet på 500 personer i timen, 2 skilift og et gåbånd. Denizli Ski Center, som har kapacitet til at imødekomme alle de besøgende behov med sin lette transport, infrastruktur og daglige faciliteter, giver en stor fordel til skiløb og snowboarding med sin topografi og alpine sne kvalitet.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer