Minister Karaismailoğlu: 'Vi er nået vores internationale fly til 127 destinationer i 329 lande'

Minister Karaismailoğlu: 'Vi nåede vores internationale fly til 127 destinationer i 329 lande'
Minister Karaismailoğlu: 'Vi nåede vores internationale fly til 127 destinationer i 329 lande'

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, besøgte Malatya for forskellige kontakter og undersøgelser.


I Malatya lufthavn blev minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu hilst velkommen af ​​guvernør Aydın Baruş, Malatya AK-parlamentsrepræsentanter Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık, Ahmet Çakır, Hakan Kahtalı, hovedstadsborgmester Selahattin Gürkan, distriktsborgmestre og protokolmedlemmer.

Minister Adil Karaismailoğlu afgav først udsagn til pressemedlemmerne i lufthavnen i Malatya, hvor han kom for at lave en række undersøgelser.

I sin tale erklærede minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu, at de fortsætter med at foretage nye investeringer i hvert hjørne af 81 provinser for den holistiske udvikling af landets geografi, og at de har gennemført gigantiske projekter en efter en, som verden misundte: ”Vores lufthavne og flyselskaber er af stor betydning blandt disse investeringer. Mens hvert punkt i landet er forbundet med både luft og land, styrker vi også vores sociale og økonomiske bånd til verden. Den regionale luftfartspolitik og civil luftfart iværksat af vores ministerium i 2003 er gået i en meget hurtig vækstproces. Som vores præsident påpegede os, blev luftfartsselskabet folks måde på kort tid. Vi øgede vores antal lufthavne fra 2003 i 26 til 56. Vi har øget vores flyservice fra 2 centre til 26 point på indenrigslinjer til 7 destinationer fra 56 centre. Vi transporterede vores internationale fly til 50 destinationer i 60 lande til 127 destinationer i 329 lande. Vores passagertrafik, der var 2003 millioner i indenrigs- og internationale flyvninger i 34, oversteg 2019 millioner i 209. Med disse investeringer steg vores sektoromsætning fra 2,2 milliarder dollars til 27,2 milliarder dollars, og vores land indtog sin plads blandt de førende lande i verden inden for luftfart. I dag tager vi faste skridt mod at blive et internationalt center ikke kun for vores region, men også for hele verden i enhver transportform. Vores gigantiske projekter, som vi har fremsat for at perfektionere transporten over hele landet og for at betjene vores folk med de mest opdaterede teknologier inden for kommunikation, bærer vores land til store mål. Transport og kommunikation har altid været et nationalt spørgsmål for os i vores 18 års magt. Med disse tanker har vi oprettet en arbejdsplan ved at samle de trin, der vil tilføre værdi til de hidtil foretagne investeringer, vores nye projekter, der skal gennemføres, og vores reformbestræbelser under overskriften 'National transport og infrastrukturpolitik'. Jeg håber, at du stolt vil følge de store værker, vi vil udføre inden for dette omfattende køreplan. "

Minister Karaismailoğlu sagde, at de er opmærksomme på vigtigheden af ​​hvert projekt, der vil styrke Malatyas transportnetværk, ”Vi ved meget godt, at Malatyas behov for lufttransport, som er hovedaktøren for international transport og handel, øges med sin stadigt voksende økonomi. Vi bragte hr. Præsident Recep Tayyip Erdogans instruktioner med luftfartsrevolutionen i 2003 begyndte at investere i dette område med al udvikling i Malatya er også meget vigtig, som det er i Tyrkiet. Flytrafik, som var 2003 tusind i 96, steg med 2019 procent i 392 til 5. Antallet af passagerer, der var 389 tusind, oversteg 89 tusind. Vi har tidligere øget kapaciteten i vores terminalbygning, som har en nuværende kapacitet på 750 tusind passagerer. På denne måde er økonomien i Malatya vokset i de sidste 500 år, dens velstand er steget, og der er behov for flere investeringer. Vi har fastslået, at den ekspansion, der er foretaget på grund af den stigende passagerefterspørgsel efter flytransport, ikke kan imødekomme de fremtidige behov. Til dette formål; Vi besluttede at bygge en ny terminalbygning i Malatya, der passer til den ønskede servicekvalitet i passagertjenesten, og afsluttede projektarbejdet. Den 18. november 2 afholder vi bud på 'Opførelse af Malatya Lufthavn Terminal Building og Supplements'. Vi vil bringe en ny terminalbygning i Malatya med et areal på 2020 tusind 26 kvadratmeter og en kapacitet på 765 millioner passagerer. Det bygger ikke kun en terminalbygning; Vi vil også konstruere en 2,5 2 kvadratmeter varme- og kraftcenterbygning, 495 kvadratmeter forklædehindebygning, lufthavnens indgangsreguleringsbygning, lufthavnens interne forbindelsesveje, parkeringsplads, behandlingsfacilitet og 112 tusind 48 kvadratmeter forklæde og jordtjenester køretøjsområde. Vi bygger en moderne lufthavn i Malatya, der er fuldt udviklet og uden mangler. Med sin nye terminalbygning og andre supplerende faciliteter vil Malatya indtage en langt vigtigere position inden for lufttransport og trafik. Der vil være en stigning i antallet af indenlandske og udenlandske besøgende, der kommer til Malatya. Det vil bidrage til udviklingen af ​​regional turisme. Handelsaktiviteter vil være mere aktive. Malatya styrker transport- og kommunikationsinfrastrukturen, vi forbereder også Malatyas fremtid samt hele Tyrkiet. " sagde.

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, besøgte guvernør Aydın Baruş på sit kontor som en del af Malatya-programmet. Efter at have underskrevet æresbogen forlod minister Karaismailoğlu, der havde et møde med sit følge i et stykke tid, guvernørens kontor for at fortsætte sit program.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer