Volkswagen Factory-investering kan være på dagsordenen igen efter pandemi

Volkswagen Factory-investering kan være på dagsordenen igen efter pandemi
Volkswagen Factory-investering kan være på dagsordenen igen efter pandemi

Apropos Volkswagen Manisa-investering sagde Automotive Industry Association Yenigün, 'VW-investering kan komme tilbage på dagsordenen efter pandemien'.


Haydar Yenigün, præsident for bilindustriforeningen (OSD), fremsatte bemærkelsesværdige udsagn om, hvad der skete i bilindustrien og industriens fremtid. Selvom pandemier indikerer, at hjulets tilbagevenden i branchen Ny dag, rapporterede nye investeringer i Tyrkiet, at et af de vigtigste mål for tilbagetoget.

Når man talte om Manisa-investeringen, som den tyske bilproducent Volkswagen (VW) opgav, sagde Yenigün, “Volkswagen havde en ankomsthistorie, men desværre, selvom den nåede en meget god modenhed, kunne den ikke tåle de problemer, der var forbundet med pandemien, og ændrede sin beslutning. Jeg tror, ​​at dette spørgsmål vil komme frem igen i årene efter pandemien ”.

Haydar Yenigün, med status som den indenlandske industri i verden, sagde, ”Vi er på 4. pladsen i Europa med hensyn til bilproduktion. Vi er 7 i biler, men vi har stor overlegenhed i erhvervskøretøjer. Vi er på 3. pladsen i Europa inden for produktion af erhvervskøretøjer, og 11. pladsen i verden og 3. pladsen i Europa kan stige yderligere med nye investeringer i den kommende periode. Tyrkiets bilindustri i ære for ære, omdømme er meget højt. Vi kan gøre dette med fleksibel, effektiv og højkvalitetsproduktion i denne henseende ”.

'Lokaliseringsgraden i produktionen er i fare'

OSD-præsident Yenigün understregede, at lokaliseringsgraden i bilindustrien er en meget vigtig værdi og fremsatte advarsler for fremtiden.

Yenigün sagde, ”Vi bør ikke være selvtilfredse for fremtiden. Med udviklingen inden for elektrificering, autonomi og software og kundernes krav er disse priser i fare for at falde. Vi arbejder på disse spørgsmål som både forsyningsindustrien og hovedindustrien. Forstyrrende teknologier er vores dagsordenspunkter for 2021. Denne nye teknologi i vores virksomhed, især i forsyningsindustrien, skal tilpasse sig dem for et øjeblik siden, at vi ikke blev sat, vil altid være uden for hendes sovesal inde i køretøjsteknologien som de vigtigste industribedrifter fra en af ​​vores producenter i Tyrkiet og forsikre vores leverandører, "sagde han.

Yenigün sagde, at den samlede produktionskapacitet i den tyrkiske bilindustri er 2 millioner enheder. ”Vores virksomheder fortsætter med at investere på trods af pandemien. Derfor håber vi, at dette antal vil stige i den kommende periode ”.

'Vi eksporterede dyrere køretøjer'

Ifølge OSD-data faldt eksporten i perioden januar-september med 33 procent målt i mængde og udgjorde 616 tusind 120 enheder. I denne periode faldt den samlede bileksport med 24 procent i dollar og 24 procent i euro.

Understreger, at man ikke skal være pessimistisk ved at se på eksportresultaterne i årets første 9 måneder, sagde Haydar Yenigün: ”I marts, april og maj led Italien og Spanien nul i bil- og let kommercielt salg, og hvor vanskeligt Frankrig og England var. Og lad os ikke glemme, hvor sent det britiske marked åbner. På trods af disse tidspunkter er de opnåede resultater i 9-månedersperioden ikke dårlige. På trods af et fald i eksportmængden på 33 procent har vi en forsinkelse på 24 procent med hensyn til penge. Dette viser, at vi er faldet i enheder på grund af det europæiske marked, men hvert køretøj, vi eksporterer, er mere værdifuldt og dyrere.

Yenigün sagde, at nyhederne fra Europa er positive, og salget begyndte at stige, ”Vi vil blive positivt påvirket af dette. Faktisk startede mange af vores fabrikker produktion med maksimal eksportorienteret kapacitet, ”sagde han.

Yenigün, som også delte oplysninger om indtægterne pr. Kg i eksport, mindede om, at eksportværdien af ​​hovedindustrien var 2019 dollars pr. Kg i 9.37 og understregede, at dette tal oversteg 10 dollars i år.

'Lad os lave en aftale med Storbritannien 24 timer efter EU'

OSD-præsident Haydar Yenigün talte også om markedsprognosen ved udgangen af ​​året. Yenigün bemærkede, at de forventer, at hjemmemarkedet vil lukke med 2020 tusind enheder inden udgangen af ​​750, ”Vores forberedelser er i overensstemmelse hermed. Dette betyder en alvorlig stigning i forhold til vores prognose for juli 2020. Selvfølgelig er det en meget alvorlig stigning sammenlignet med markedet på 490 tusind enheder sidste år. Derfor er vi ikke i en dårlig situation som sektor. Men fra nu af er vi nødt til at fortsætte med at vokse efter 2021, ”sagde han.

Understreger, at Storbritannien, kendt som Brexit med hensyn til branchens fremtid, nøje følger exitprocessen fra Den Europæiske Union (EU), sagde Yenigün, ”Det punkt, vi nåede som et resultat af de konsultationer, vi havde med ministeriet som OSD, er 24 timer efter, at Den Europæiske Union og Storbritannien indgik en aftale Tyrkiet sikrer også, at der indgås en aftale med Storbritannien. Dette er vores største mål lige nu. Som en påmindelse, kan Tyrkiet krævet af Den Europæiske Unions regler, Den Europæiske Union ikke lede en frihandelsaftale med Storbritannien om at indgå en aftale, ”sagde han.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer