Western Black Sea Development Agency til at rekruttere 7 medarbejdere

Western Black Sea Development Agency til at rekruttere 7 medarbejdere
Western Black Sea Development Agency til at rekruttere 7 medarbejdere

Til det vestlige Sortehavsudviklingsagentur (BAKKA) med præsidentdekretet om organisering af tilknyttede, beslægtede og beslægtede institutioner og andre institutioner og organisationer nr. 15.07.2018 offentliggjort i den officielle tidende dateret 30479 og nummereret 4 og officielle tidende nr. 29.05.2019 dateret 30788 Inden for rammerne af bestemmelserne i personaleforordningen for udviklingsagenturer offentliggjort i En intern revisor, der ønsker at tjene udviklingen og udviklingen af ​​provinserne Bartın, Karabük og Zonguldak, er talentfuld, dynamisk, analytisk, i stand til teamwork, selvsikker, åben for kommunikation, positiv tænkning, produktiv, i stand til at tilpasse sig skiftende arbejdsforhold og uden rejsehindring, 1 eksperter rekrutteres til at være ansvarlige for deres rådgivning.


Centeret for det vestlige Sortehavs Udviklingsagentur er Zonguldak-provinsen, og agenturets aktivitetsområde er provinserne Bartın, Karabük og Zonguldak. Derfor anses kandidater, der har succes i eksamenen, at have accepteret og forpligtet sig til at arbejde i nogen af ​​disse provinser, som agenturet finder passende.

 • Ansøgningsdatoer: 16.-30. November 2020
 • Ansøgningsadresse: ajanssinavbasvuru.sanayi.gov.tr
 • Meddelelse om dem, der vil tage den mundtlige eksamen: 07. december 2020
 • Eksamensdatoer: 22.-23. December 2020
 • Undersøgelsessted: Western Black Sea Development Agency Güney Mah. Zonguldak Yolu Cad. Nej: 36 67600 Kozlu / ZONGULDAK
 • Tlf / fax: (0372) 257 74 70 / (0372) 257 74 72
 • E-mail: ik@bakka.gov.tr

Deltagelsesvilkår

 • a) At være tyrkisk statsborger,
 • b) ikke at blive berøvet de offentlige rettigheder,
 • c) Forbrydelser begået mod statens personlighed, selvom de er blevet tilgivet, underslæb, forfalskning, afpresning, bestikkelse, tyveri, bedrageri, forfalskning, misbrug af tro, svigagtige eller skændige forbrydelser såsom svigagtig konkurs eller smugling undtagen udnyttelse og smugling af beskæftigelse, Ikke at blive dømt for forbrydelser ved at rigge bud og handel, afsløre statshemmeligheder,
 • ç) Der er gennemført sikkerhedsundersøgelser og / eller arkivforskning
 • d) ikke har nogen psykisk sygdom, der kan forhindre ham i at udføre pligten kontinuerligt,
 • e) For mandlige kandidater, der ikke er relateret til militærtjeneste, har afsluttet eller udsat aktiv militærtjeneste, hvis de har nået militærtjenestealderen eller overføres til reserveklassen
 • f) At have et dokument, der svarer til det engelsksprogede YDS (C) -niveau eller svarende til dem med hensyn til sprogkundskaber, og som giver det tilsvarende niveau (C) -niveauet fra en anden internationalt gyldig eksamen inden for 5 år før deadline, fra ansøgningsfristen. .

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer