Yderligere cirkulære om Coronavirus sendt til 81 provinsstyret

Yderligere cirkulære om Coronavirus sendt til 81 provinsstyret
Yderligere cirkulære om Coronavirus sendt til 81 provinsstyret

Et yderligere cirkulær om koronavirusudbruddet blev sendt til 81 provinsstyret af indenrigsministeriet. I cirkulæret blev det påpeget, at virkningerne af coronavirusepidemien og antallet af tilfælde fortsætter overalt i verden, især på det europæiske kontinent, der er en stigning i løbet af epidemien, og der er truffet nye foranstaltninger i mange europæiske lande for at forhindre folk i at komme sammen.


Tyrkiet håndterer også de risici, der er forbundet med folkesundhed og offentlig orden ved coronavirusudbruddet, giver social isolering, renser de grundlæggende principper for det nuværende kontrollerede sociale liv i perioden for at kontrollere udbredelseshastigheden for fysisk afstandsbeskyttelse og sygdom, maske og kurs samt udbruddet af afstandsregler og yderligere regler og forholdsregler, der skal følges på alle områder af livet, blev bestemt og implementeret under hensyntagen til mulige risici.

I cirkulæret blev det anført, at den fase, der var nået i kampen mod coronavirusepidemien, blev evalueret sammen med sundhedsministeriet, og der blev truffet yderligere beslutninger efter instruks fra præsident Recep Tayyip Erdoğan. I henhold til dette;

Provinciale / distrikts sanitetsråd vil blive sørget for at mødes inden for 48 timer

Senest i alle provinser og distrikter 48 timer Det sikres, at de generelle hygiejnebræder mødes. Med hensyn til gennemførelsen af ​​de foranstaltninger, der er truffet for at bekæmpe epidemien "Følge efter""revidere""advarsel" Den aktuelle situation analyseres, og de trufne foranstaltninger og de udførte revisionsaktiviteter evalueres.

På General Hygiene Board-møderne drøftes og afgøres spørgsmål vedrørende bidrag fra de relevante institutioner og organisationer (især lokale administrationer) til overvågnings-, inspektions- og advarselssystemet for at øge den institutionelle kapacitet i kampen mod epidemien.

Kovid-7-revision gennemføres hver dag i de næste 19 dage

Fra mandag den 19. oktober 7 dage sammen Generelle inspektioner vil blive foretaget i alle provinser og distrikter om et separat emne.

De inspektioner, der skal udføres i løbet af syv dage, planlægges som følger:

  • 19. oktober mandag Spise- og drikkesteder som caféer, restauranter, især offentlige rekreative og underholdningssteder
  • Tirsdag den 20. oktober Steder som alle former for offentlige transportbiler (inklusive skolebusser) og lufthavn / togstation / busstation, hvor indre og intercity passagertransport udføres
  • Onsdag den 21. oktober Fabrikker, virksomheder osv., Hvor kollektive arbejdstagere er ansat, især i organiserede industriområder. steder og personaletjenester
  • Torsdag den 22. oktober Personer, der udsættes for isolation på grund af diagnose eller kontakt,
  • 23. oktober fredag Indkøbscentre, moskeer og masjider, astro-pladser / sportsfaciliteter,
  • 24. oktober lørdag Offentlige områder (gader, gader, parker og haver, picnicområder, markedspladser, strande osv.), Hvor vores borgere kan findes i folkemængder.
  • 25. oktober søndag Barbershops / frisører / skønhedscentre, internetcaféer / saloner og elektroniske spillesteder, bryllups- og / eller bryllupsale, forlystelsesparker / temaparker

Inspektionerne planlægges og implementeres på en sådan måde, at deres effektivitet og synlighed er på højeste niveau. Inspektionsteam vil bestå af repræsentanter for relevante offentlige institutioner og organisationer (retshåndhævelse, lokale administrationer, provins- / distriktsdirektorater osv.), Landsby- / kvartermukhtarer og professionelle kamre under hensyntagen til ekspertisen i hver forretningsgrænse eller placering.

Spørgsmålet om maske og fysisk afstand vil blive mindet igen med meddelelser og meddelelser til borgerne

Med alle slags meddelelser vil borgerne blive mindet om, at den fysiske afstandsregel er en regel, der skal følges på alle områder af livet og overalt, at overfyldt samling i lukkede områder udgør en risiko for folkesundheden, og at indendørs områder skal ventileres ofte, da det forudsiges, at koncentrationen vil stige i lukkede områder, når vejret begynder at køle af.

Over hele landet for at øge borgernes bevidsthed om dette emne,

”Vores kære borgere;

I kampen mod epidemien skal vi være meget forsigtige med at respektere reglerne for masker, renlighed og afstand. Kære landsmænd, Vi gik ind i efteråret, vinteren nærmer sig. Vi bør være mere forsigtige med den fysiske afstandsregel, især på alle lukkede steder og områder, hvor densiteten øges. Vi er alle ansvarlige over for hinanden i epidemien. Jeg håber, at vi vil få succes sammen. "  meddelelser vil blive foretaget.

Forløbet vil blive startet med hensyn til dem, der giver manglende, ufuldstændige eller vildledende kontaktrapporter

Det er blevet fastslået, at der for nylig er sket et fald i antallet af kontaktrapporteringer, og at borgerne er tilbageholdende med at rapportere kontakt undtagen deres førstegrads slægtninge. Efter dette, hvis der opdages falske, ufuldstændige og vildledende udsagn fra personer diagnosticeret med Kovid-19, vil der blive truffet en administrativ handling i overensstemmelse med de relevante artikler i folkesundhedsloven. Tyrkisk straffelov vedrørende kriminel adfærd 206 Nødvendige retssager vil blive indledt i henhold til artikel.

Kommunerne tilbyder hurtig offentlig transport og HEPP-integration så hurtigt som muligt

I cirkulæret blev det også anført, at nogle kommuner, især storbyer, ikke udførte værkerne for integration af HEPP med sundhedsministeriet. Derefter blev det anmodet om, at bestemmelserne om de grundlæggende procedurer og principper vedrørende integrering af offentlige transportsystemer og HEPP skulle gennemføres inden for rammerne af det cirkulære, der blev sendt til provinserne før, og de nødvendige integrationer blev opfyldt så hurtigt som muligt. I cirkulæret blev det anført, at dette spørgsmål vil blive fulgt især under de inspektioner eller undersøgelser, der skal udføres af inspektørerne i vores ministerium.

I overensstemmelse med de ovennævnte beslutninger truffet af guvernørerne og distriktsguvernørerne træffes beslutninger truffet af provinshoved- / distriktshygiejnemyndighederne hurtigst muligt i overensstemmelse med de 27. og 72. artikler i den generelle sundhedslov. Der vil ikke være nogen forstyrrelse i praksis, og ingen klager vil blive forårsaget. Dem, der ikke overholder de trufne beslutninger, vil blive genstand for administrative handlinger i overensstemmelse med de relevante artikler i den generelle hygiejnelov. Nødvendige retssager vil blive indledt inden for anvendelsesområdet for artikel 195 i den tyrkiske straffelov vedrørende kriminel adfærd.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer